Technopat'ta Samp Roleplay'cisi var mı?

RP'ci değil DM'ci var.

SAMP'de Türk Ibiza Server kullanıyordum, DDoS ile kapandı orası. Alfa Hırsız&Polis oynuyordum, artık SAMP oynamıyorum.

DDoS ile kapanmadı V5 veritabanı patladı (ama bunu oyunculara söylemediler) sevilmeyen mod V6'ya geçildi server 0 çekmeye başladı ve kapandı.(Zaten koskoca ibiza bir DDoS'a gidecek bir server değildi).

Eskiden çok hırsız&polis sunucularında takılırdım. Kapandı gitti hepsi. Hala devam eden açık sunucu var mı bilmiyorum.

Evet hala devam edenler var ama oyuncu sayısı eskisi gibi değil mesela İbiza 250 kişi oluyordu yaklaşık 2 sene önce.

Rina RP DM oyuncuları ile dolu, Vice RP önerim.
Koca bir çöplük orası, oyuncular sürekli başvuru sistemi gelsin diye baskı yapıyor. İlla da low-medium rp tutacağız diye iyice saçma sapan bir yere çevirdiler.
Evet hala devam edenler var ama oyuncu sayısı eskisi gibi değil mesela İbiza 250 kişi oluyordu yaklaşık 2 sene önce.
30 kişiyi geçemiyor çoğu.

RP'ci değil DM'ci var.

DDoS ile kapanmadı V5 veritabanı patladı (ama bunu oyunculara söylemediler) sevilmeyen mod V6'ya geçildi server 0 çekmeye başladı ve kapandı.(Zaten koskoca ibiza bir DDoS'a gidecek bir server değildi).

Ibiza DDOS yiyor demişti bazıları bize.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı