Technopat'ta Sessiz Devrim

@sivurant, aslında diğer forumlara bakaraktan gene iyi. Önceki durumu nasıldır, onu bilemem. Ancak etkileşimi gene de güzel.

@Hoaxer, saniyede 4-5 mesaj geliyor konulara. Gene iyi bence, kaldı ki forum kültürü de yavaştan bitiyor. Ona rağmen gene ayakta duruyor Technopat.

@Hoaxer, bazı forumlar var yaprak kıpırdamıyor. Örneğin, ShiftDelete diyebiliriz. Hem bilgili sayısı yok hem de foruma mesaj gelmiyor bildiğin. Günlük toplasan 200 mesaj geldiğini düşünmüyorum ancak Technopat'ta 20 dakika gibi bir süre içerisinde o mesaj geliyordur.

1.'sini nasıl almayı becerdin bilmiyorum ama 2.'sini günlük doz olarak alıyorduk eskiden @Neşeli Enginar 'ın dediği gibi ağır zamana denk gelmemişsin.

50 tane uyarım var. İlk 2 seneden sonra çok az mesaj yazıp mesajlarıma da çok dikkat etmeme rağmen bu da. Çoğunluğu gereksiz mesaj, yazım yanlışı olan mesajı alıntılama, uygunsuz üslup, yanlış katekoriye açma ve yazım yanlışı tabii ki de.

Şu an var mı bilmiyorum ama önceden cümle sonuna emoji koyma ile alakalı hiçbir kural yoktu. Ben de o kadar cezadan sonra işimi garantiye alayım diye cümle sonuna emoji koysam bile noktalama işareti koyuyordum. Ve bundan dolayı ban yemiştim. Şokunu uzun süre atlatamadım

@FantastikTürk, nasıl yediğimi bilmiyorum. O zamanki yönetici aşırı katıydı, ismini söylememe gerek yok.
@LOTR Manyağı, forum sadece konu dışından ibaret değil. Hatırlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…