Technopat'ta Sessiz Devrim

@LOTR Manyağı, foruma günlük 40K'ya yakın mesaj geliyordur zaten. Sence tamamını onlar mı oluşturuyor? Biraz mantıklı konuşsan zaten hak veririm.

@LOTR Manyağı, foruma günlük 40K'ya yakın mesaj geliyordur zaten. Sence tamamını onlar mı oluşturuyor? Biraz mantıklı konuşsan zaten hak veririm.
Anlamadığınız şey şu. Sizi sevip sayıyoruz. Birkaç mesajımda da belirtmiştim, isminizi zikretmiştim. Bu mesajıma attığınız gereksiz ikinci kızgın, bir kere daha yapmıştınız. Bunu sadece alıntılayıp da yazabilirsiniz. Bana yazdığınız iki cevap yorumuna bakar mısınız? İkisinde de gereksiz agresiflik var. Sizden beklediğim davranış bu değil, beni üzen bu. Neyse uzatılacak bir durum yok. Bundan sonra sizin olduğunuz konulara mantıksız yorumlar yazmayacağım. Sizden kızgın yememek için.

Son düzenleme:
Yönetimin kendisi bile cezalarin agir oldugunu seneler sonra anlayip düzeltti. Bunlar iyi günleriniz yani :)

Seneler sonra değil. Baştan beri 1 gün vermek istemiyorduk lakin teknik olarak bunu yapamıyorduk. Sonra parasını verip kendimiz kodlattık 1 saatlik uyarı sistemini.

@Neşeli Enginar ya da forumda adam kalmadığını anlayınca hafiflettiler. Orasını bilemem, yorum yapmam da doğru olmaz.

Kurulduğumuzdan beri büyüyoruz. Kurulduğumuzdan beri de uyarılardan dolayı herkesin terk edeceği söyleniyor...

Sosyal bitiyor not alın bunu.

Başlangıcı olan her şeyin bir bitişi vardır. Çok da şeapmamak lazım...

Kurulduğumuzdan beri büyüyoruz. Kurulduğumuzdan beri de uyarılardan dolayı herkesin terk edeceği söyleniyor...
Orasını bilemem, yorum yapmam da doğru olmaz diye zaten belirtmiştim. Forumunuz güzel, dediğiniz gibi de sürekli büyüyor. Bize de başarılarınızın devamını dilemek düşer.

Sosyal bitmez ancak bu konuyu görünce hemen koştum. Çok mutlu oldum cezaların hafifletilmesinden. 2019'dan beri gergin konuşuyordum şimdi öğrendim hafifletildiklerini, mutlu oldum şahsen.

Geçen gün gerçekten liseye giden birine liseli dediğim için 1 gün “hakaretten” ban yedim. Liseli hakaret olmuş haberiniz yok. Haktan hukuktan haberi olmayanlar moderatörlük yapmasın lütfen!

Bize hakaret ederler, raporlarız hiçbir işlem yapılmaz. Biz hakarete girmeyen kelimelerle iğneleyici şeyler yazarız 1 gün uzaklaştırma alırız. Gerçekten komik oluyor bazı kararlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı