Technopat'ta Sessiz Devrim

@OceanWraith, mesajı raporlayın ya da konu açın. Gerekli işlem zaten yapılır.

@OceanWraith, mesajı raporlayın ya da konu açın. Gerekli işlem zaten yapılır.
Yapılmıyor. Bize ulaşın kısmından cevapta yazdım, admine mesajda yazdım, yok. Verilen ceza geri alınmıyor. Doğru ya da yanlış birisi karar veriyor. Aldığı kararın hakaretle hiçbir alakası yok, madem hakaret etmişim o yazdığım mesaj ile avukata gidip ben bu adama hakaretten dava açacağım dese avukat bir tarafıyla güler.

Gelmişim 37 yaşına, Allah'ın liselisi kalkıp bana ileri geri konuşacak raporlayacağım, hiçbir şey yapılmayacak ama ben liseli kelimesinden dolayı hakaretten 1 gün uzaklaştırma alacağım. 5 - 10 kişi moderatörlük adı altında kafasına eseni yapıyor bence ya, hadi neyse…

Ben hiç hoşnut değilim cezaların bu kadar kısa olmasından. Eskiden adam konu açardı ertesi güne kadar cevap veremezdi, ertesi gün cevap verir gene cezayı yerdi. Bence çok güzeldi

Ben hiç hoşnut değilim cezaların bu kadar kısa olmasından. Eskiden adam konu açardı ertesi güne kadar cevap veremezdi, ertesi gün cevap verir gene cezayı yerdi. Bence çok güzeldi

Ondan sonra adamdan cevap alamıyoruz ona göre yardımcı olamiyoruz işte.

@OceanWraith, haklısınız. Çoluk çocuk aşırı sinir bozucu oluyor, o kadar büyük değilim. 27 yaşındayım ancak adam klavye başında olunca tabii ki istediğini söylüyor, sıkıyorsa yüzüme söylesin. Ancak uzakta olunca tabii ki rahatlar Yüze karşı söyleyemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…