Technopat'ta sevmediğiniz konu yorumları neler?

Korsana destek yoksa neden korsan konuları boş yere onaylanıyor peki?
Kişinin ilk konusuysa insiyatif gösteriliyor. Sosyal'i uzun süredir kullanıp da korsan konusu açan olursa konusu onaylanıp gerekli cevap verildikten sonra kilitleniyor zaten.

Yaşadığı sorunu için konu açıp detaylı bilgi vermeyenler. Örnek olarak PC mavi ekran hatası aldım. Devamı yok başka örnek X programlama dili hatası kod yok ben hatanı nereden bileyim.

Kaspersky ve Malwarebytes için neden rahatsız oluyorsunuz? Her güvenlik probleminde istisnasız söylendiği için mi?​

Korsana destek yok diye açıkça belirtiliyor forum kurallarında. Senin dediğin gibi olsa o zaman korsan ile ilgili bir kural kalmaz.

Ben ne diyorum sen bana ne diyorsun. Oyuna Save atma konusu açılıyor yanıt olarak oyunun orijinal mi diye cevap geliyor bu çok saçma bu soruyu soran kişi ne düşünüyorda oyunun orijinalliği teyit etmeye çalışıyor.

Korsana destek yoksa neden korsan konuları boş yere onaylanıyor peki?

Onaylanıp kilitleniyor farkındaysanız.

1: PS3 kırma işlemi nasıl yapılır?
2: Korsana destek yoktur.

Sonra konu kilitleniyor. Jailbreak bir haktır korsan oyun yasal değildir.

Bu dediğiniz konuda haklısınız Jailbreak ile korsan aynı şey değildir hatta Technopat'ta nasıl yapılacağı ile ilgili konular bile var.

Kaspersky ve Malwarebytes için neden rahatsız oluyorsunuz? Her güvenlik probleminde istisnasız söylendiği için mi?

Anlıyoruz ki Kaspersky ve Malwarebytes harika, KS'nin bulamadığı bir Virus'u EEK kullanarak tarattım ve bulabildim. Her zaman bu tür programlarda gerekli olmuyor. Kullanıcının kullandığı antivirus veya MBAM programı dahi yetebiliyor.

Bu arada EEK'yi de güvenlikten çok iyi bir şekilde anlayan hocamın konusundan indirmiştim, aşırı beğendim ve hala kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…