Kişinin ilk konusuysa insiyatif gösteriliyor. Sosyal'i uzun süredir kullanıp da korsan konusu açan olursa konusu onaylanıp gerekli cevap verildikten sonra kilitleniyor zaten.
Yaşadığı sorunu için konu açıp detaylı bilgi vermeyenler. Örnek olarak PC mavi ekran hatası aldım. Devamı yok başka örnek X programlama dili hatası kod yok ben hatanı nereden bileyim.
Kaspersky ve Malwarebytes için neden rahatsız oluyorsunuz? Her güvenlik probleminde istisnasız söylendiği için mi?
Ben ne diyorum sen bana ne diyorsun. Oyuna Save atma konusu açılıyor yanıt olarak oyunun orijinal mi diye cevap geliyor bu çok saçma bu soruyu soran kişi ne düşünüyorda oyunun orijinalliği teyit etmeye çalışıyor.
SpecterDev, Chendochap ve Znullptr gibi geliÅtiriciler, PlayStation 4 firmware 9.0 için jailbreak aracı olan pOOBs4'ü piyasaya sürdü. Bu projeyle 9.00
Üsttekinin aynısını veya farklı kelimelerle yazıp aynı kapıya çıkması kısaca mesaj kasma isteği örnek.
X: Sistem özellikleri?
Y: Sistem özellikleriniz neler?
Anlıyoruz ki Kaspersky ve Malwarebytes harika, KS'nin bulamadığı bir Virus'u EEK kullanarak tarattım ve bulabildim. Her zaman bu tür programlarda gerekli olmuyor. Kullanıcının kullandığı antivirus veya MBAM programı dahi yetebiliyor.
Bu arada EEK'yi de güvenlikten çok iyi bir şekilde anlayan hocamın konusundan indirmiştim, aşırı beğendim ve hala kullanıyorum.