Technopat'ta sevmediğiniz konu yorumları neler?

Hayır güvenlik ile alakalı konularda bende öneriyorum ama adam oyununa drop giriyor diyor soun çok belli ama kullanıcı diyor ki tam tarama.

O kadar da olmaz. Bende çünkü öneririm sonuçta kendini ispatlamış markalar.
Anlıyoruz ki Kaspersky ve Malwarebytes harika, Ks'nin bulamadığı bir Virus'u eek kullanarak tarattım ve bulabildim. Her zaman bu tür programlarda gerekli olmuyor. Kullanıcının kullandığı antivirus veya MBAM programı dahi yetebiliyor.

Bende Kaspersky öneririm ama bulamaması ihtimaline karşı BitDefender, Norton alternatif veriyorum.

Bazı temel şeyleri soranlara açıkça veya kinaye ile "Yahu bunu da mı bilmiyorsun" tarzında yaklaşanlara ayar oluyorum. Kimse kimsenin kafasına silah doğrultup zorla yardım ettirmiyor. Bir konu başlığı "yüksek teknik bilgine" hafif geliyorsa ve rahatsızsan yazma arkadaş, bu kadar basit. Burası forum, insanlar kurallar dahilinde soru sorar, görüş paylaşır.

Bir de korsan konusunda bu forum politikaları hassastır. Benim bildiğim kadarıyla da yıllardır böyle. Bundan şikayet etmenin anlamı yok, üye olurken kurallarda yazıyor bunlar. Bu forumda korsana destek verilmez. Korsana destek veren bir sürü forum var internette.

Deyip mesajıma kahkahayı basınca benim haller:
1650053164301.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı