Can Sungur'dan duyduğum size mesajı yazarken aklıma gelmeyen şeyi söylediniz hocam. Forumda Dijital oyun fotoğrafçılığı kategorisi açılsa gerçekten iyi bir rahatlama olur.
Harbiden yok, doğrusunu yazmama rağmen adamın biri gelip yanlış bilgi veriyor konumda. Üstüne 2 kere raporluyorum "bakın ben doğrusunu yazdım ama adam hâlâ gelip yanlış bilgi saçıyor" diye, ancak geri dönüş bile yok.
Evet, sen ne sandın? Geçen 18 yaşından küçükleri moderatör yapmıyoruz diyorlardı. Geçen baktım 17 yaşındaki çocuğu yetkili yapmışlar. 2000 mesajı falan vardı.
Evet, sen ne sandın? Geçen 18 yaşından küçüklerin moderatör yapmıyoruz diyorlardı. Geçen baktım 17 yaşındaki çocuğu yetkili yapmışlar. 2000 mesajı falan vardı.
Windows 10 ile Windows 11 arasında ciddi fark olmadığını kalın kafalarına sokabilsen bir de. Geçenlerde Windows 11'in sonu Vista gibi olacak diye konu açan gördüm.
Bu son dönemlerde sanki insanlar soru sormak için soruyor gibime geliyor. Bazı sorular o kadar saçma ki okurken sinir krizi geçirmek mümkün. Bari boşu boşuna açmış olmayayım. Sizlere bir sorum var: Nefes alırken burun kullanılır mı?