Technopat'ta sorulan soruların çoğunun gereksiz olması

Forum bu zaten. Google'a yazınca direkt bizim cevaplarımız çıkıyor ve insanlar için iyilik yapmış oluyoruz.

Google içerikleri havadan mı topluyor? Forumlarda ve sitelerde olacak ki arama sonucunda gösterebilsin. Bir forumda soru sorulması kadar da normal bir şey yok. Aynı konu daha önce açılmış olsa bile sorun yok. Bazı soruların güncel cevabı değişebilir. Değişmese bile teyit edilmiş olur. Yeter ki troll amaçlı bir soru olmasın. Her şeye “Google” diye gezenler daha tehlikeli benim gözümde.

İnsanlar, bazı şeylerin sırasını karıştırabilir, sorusunu sorabilir?

Siteye insanların genel olarak forum kullanmak için katıldığını sanmıyorum. Genelde çözemedikleri bir problem olduğunda üye olup soru soruyorlar.
Evet aaa benim sorunum çıktı üye olayım soruları sorayım bir dahada gelmiğim kafasındalar.

Bakın, sizin anlattığınıza göre her şeyin cevabı her yerde var zaten. O zaman kimse buraya konu açmasın? Google çok büyük bir yer. Her şeyin cevabı var. Forumlar insanların fikirlerini, görüşlerini almak için var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…