toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 19 Şubat 2023 #1 Örneğin az önce Dijital Oyun Servisleri'nden açılan bir konunun bildirimi geldi. Ben bu başlığı takip etmiyorum. Bu aralar çok sık oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2023
Örneğin az önce Dijital Oyun Servisleri'nden açılan bir konunun bildirimi geldi. Ben bu başlığı takip etmiyorum. Bu aralar çok sık oluyor.
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 19 Şubat 2023 #2 toomanynights dedi: Örneğin az önce Dijital Oyun Servisleri'nden açılan bir konunun bildirimi geldi. Ben bu başlığı takip etmiyorum. Bu aralar çok sık oluyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişiyi izliyorsanız gelebiliyor. Artı 0 Eksi
toomanynights dedi: Örneğin az önce Dijital Oyun Servisleri'nden açılan bir konunun bildirimi geldi. Ben bu başlığı takip etmiyorum. Bu aralar çok sık oluyor. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan kişiyi izliyorsanız gelebiliyor.
KS KS toomanynights Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 3.936 Makaleler 5 Çözümler 17 19 Şubat 2023 #3 Fischerk dedi: Konuyu açan kişiyi izliyorsanız gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam izlemiyorum, ona da baktım. Artı 0 Eksi
Fischerk dedi: Konuyu açan kişiyi izliyorsanız gelebiliyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam izlemiyorum, ona da baktım.