Technopat'ta uyarılara af gelebilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uyarıların silinmesinden ziyade hakaret uyarısının hangi mesaja verildiği gözükse daha iyi olur. Ben kişiye kolay kolay hakaret etmem acaba ne yapmıştı ki ben ona ne yazmışım.
1617350900956.png

Bence getirilmemeli; çünkü bunu suistimal edebilecek halihazırda çok üye var. Zaten yetkililer tarafından caydırıcı bir yaptırıma tabi tutulmayan üyeler, farklı farklı kategorilere dadanmış durumda; af yoluna gidilirse, hepten bu ayrıcalığa güvenilerek iş çığırından çıkar bence.

Ha, yetkililer tarafından uygulanan yaptırımların yeri, haklılığı/haksızlığı tartışılır elbette. Bir yorumda bulunmayacağım o konuda.

Son düzenleme:
Tek bir sıkıntım var o da 1 saatlik cezanın bir anda 1 güne yükselmesidir.

En ufak "-de, -da" ayrıma hatasında 1 gün yiyorum.

1 saat yavaş yavaş yükselse daha iyi olur. Hani 1 gün değil de 3 saat olsun 5 saat olsun.

Ne kadar dikkat etsem de gözden kaçabiliyor. Bu da cümlenin anlamını bozmadığı sürece bir ceza sebebi olmamalı bence.

Önceden akılsızdım. Şimdi akıllıyım da kimin umurunda ki? Sicilim çok kötü.

Hakaret olduğu için illaki silinmiştir.

Not:

Silinmemiş.

Eki Görüntüle 953392

Ben hala haklı olduğumu düşünüyorum aklınca konu sahibini aşağılayan bir canlıya başka ne diyebilirim ki?

Bende uygunsuz hitaptan yedim 1 saat, ama haklıydım bence.

1617351203887.png

1617351253835.png

Altı çizili yer sansürlüydü.

Gereksiz mesaj çok gereksiz. Mesela konu açtık ama konu açma süresi var ve soru soruyoruz "gereksiz mesaj" alıyoruz. Artık ben gereksiz mesaj attığım zaman 3 gün. Nereden çıktı bu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı