A Asosyal89 Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 0 25 Ekim 2020 #1 Selamlar arkadaşlar, bu platformda yeniyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
5 56153 Zettapat Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.165 Makaleler 25 Çözümler 624 25 Ekim 2020 #2 Selam, Tabii ki ederiz fakat kuralları okuyup uygun kategoride bir konu açmalısınız. Belirli bir süre için konu açma hakkınızı kullandığınızdan dolayı buraya bir mesaj yazarsanız sizin için konu olarak taşıyabilirim.
Selam, Tabii ki ederiz fakat kuralları okuyup uygun kategoride bir konu açmalısınız. Belirli bir süre için konu açma hakkınızı kullandığınızdan dolayı buraya bir mesaj yazarsanız sizin için konu olarak taşıyabilirim.
erdem sümer Kilopat Katılım 1 Kasım 2015 Mesajlar 420 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #3 56153 dedi: Selam, Tabii ki ederiz fakat kuralları okuyup uygun kategoride bir konu açmalısınız. Belirli bir süre için konu açma hakkınızı kullandığınızdan dolayı buraya bir mesaj yazarsanız sizin için konu olarak taşıyabilirim. Genişletmek için tıkla... Yüksek birilerini görmek ne güzel. Kendimi yalnız hissedecektim. Selamlar.
56153 dedi: Selam, Tabii ki ederiz fakat kuralları okuyup uygun kategoride bir konu açmalısınız. Belirli bir süre için konu açma hakkınızı kullandığınızdan dolayı buraya bir mesaj yazarsanız sizin için konu olarak taşıyabilirim. Genişletmek için tıkla... Yüksek birilerini görmek ne güzel. Kendimi yalnız hissedecektim. Selamlar.
Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 25 Ekim 2020 #4 İsmin bana bir yerden tanıdık geliyor dostum. Yeni konu açarak sorularınıza çözüm bulabilirsiniz.