Yok değil hocam. Tüm kategorilerde gezerken ağırlık var. 4-5 saniye falan bekletiyor.Ben de arada sırada hafif bir yavaşlama yaşıyorum ama benden kaynaklıdır diye düşünmüştüm.
Bende 1 haftadan fazladır var bu.2-3 gündür oluyor bana da.
Bende bazen bekliyor bekliyor sayfayı yenilememesi gerekirken yeniliyordu.Bazen mesaj yazarken cevapla tuşuna bastıktan sonra hiçbir şey olmuyor, birkaç defa yine basıyorum yine bir şey yok, sonra sayfayı yenileyince 4 tane aynı mesaj gidiyor.
Bende de aynı şekilde. Direkt internet ile ilgisi yok bunun. Tüm internet ve cihazlarımda aynı.Cidden arada TP'ye bir şeyler oluyor. Bizimle bir alakası yok, TP ile bir alakası var. Yoksa GigaFiber internet ile Yeni Mesajlar bölümüne girmek için 20 saniye beklemezdim.
Heh aynen öyle.Evet yavaşlama var. Mesela bu konudan yukarıdaki konu dışı kategorisine basıyorum açılmıyor yavaş açılıyor.
TürkNet kullanıyorum. Mobil hat olarak ise Türk Telekom ve Vodafone kullanıyorum. Aldığım hızlar 100 Mbps'den aşağı değil.Fixnet kullanıyorsan bu sorunu yaşamasın CDN yatırımı mevcut. 5 Ping alıyor.
Millenicom abonesiyim beni Amsterdam'a bağlıyor60Ping alıyor.
Technopatta gerçekten belirgin bir yavaşlık söz konusu.