Technopat'ta yavaşlık

Ederleyzi

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2018
Mesajlar
429
Çözümler
3
Yer
Türkiye
Bir konuya tıkladığımda yükleniyor, herhangi bir yorum yapamıyorum. Konu açarken 10 dakika beklemek zorunda kalıyorum. Bildirimlere bakarken sıkıntı yaşıyorum, sizce internette mi bir sıkıntı var yoksa ortak bir sorunumuz mu bu ?

Not: Chrome açıp kapatınca tekrar erişim hızlanıyor ama site içinde birden erişimim çok yavaşlıyor, Türk Telekom kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sorun yok internetinle alakalı olabilir. Benim siteyle ilgili çözemedim mesela bi konuda en son mesajı sen atmışsın daha sonra vakit geçtikten sonra birisine mention atıyorsun yeni mesaj olarak değil de o attığın son mesajı düzenlemiş gibi üzerine yazıyor ve mentionladığın kişiye bildirim gitmiyor. Ben bana yapanlara karşı yaşıyorum bu durumu nasıl olacak bu iş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer AdBlock kullanıyorsanız bazen ciddi anlamda etkileyebiliyor sayfaların yüklenmesini. Bir süreliğine devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirmeyi deneyin. Bu sorun son zamanlarda bende de olmaya başladı ve ben böyle çözdüm en azından.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı