alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 4 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar forumda bazen görüyorum insanların altında "yer" yazıyor hala. Nasıl yapılıyor ben bilmiyorum. Aydınlatabilir misiniz lütfen? Dosya Ekleri Adsız.png 827 bayt · Görüntüleme: 107 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2020
Arkadaşlar forumda bazen görüyorum insanların altında "yer" yazıyor hala. Nasıl yapılıyor ben bilmiyorum. Aydınlatabilir misiniz lütfen?
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 4 Ekim 2020 #2 Buradan "Hesap detaylarına" giriyoruz ve: Açılan detaylarda "Yer" kısmını isteğe göre düzenleyebilirsiniz. _Chocomint dedi: Arkadaşlar forumda bazen görüyorum insanların altında "yer" yazıyor hala. Nasıl yapılıyor ben bilmiyorum. Aydınlatabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... "Technopat'ın derinliklerinde..." Güzelmiş, yapabildiyseniz ne mutlu bize. Başka bir soru varsa tekrar konu açabilirsiniz. İyi sosyaller. Artı -1 Eksi
Buradan "Hesap detaylarına" giriyoruz ve: Açılan detaylarda "Yer" kısmını isteğe göre düzenleyebilirsiniz. _Chocomint dedi: Arkadaşlar forumda bazen görüyorum insanların altında "yer" yazıyor hala. Nasıl yapılıyor ben bilmiyorum. Aydınlatabilir misiniz lütfen? Genişletmek için tıkla... "Technopat'ın derinliklerinde..." Güzelmiş, yapabildiyseniz ne mutlu bize. Başka bir soru varsa tekrar konu açabilirsiniz. İyi sosyaller.