Technopat'taki 16. ayım

@wanetage, kardeşim artık uyarı tablosunu geçtim. Sırf ban sebebimi öğrenmek bile benim 1 ayımı aldı.

Mesajım trol olarak değerlendirilmiş, o yüzden 1 sene ban yemiştim. Sonradan uzun uğraş çaba sonucunda banımı 6 aya indirmiştim. O zamanlar yeni üyeyken kuralları ezbere bilmem beklendi, ban sebebim bile doğru düzgün yazılmamıştı. Bize ulaşın kısmından da ulaşmıştım, dönüş de yapılmamıştı. Garip yani denecek bir şey yok. O zamanlar bir yönetici vardı, ismini söylememe gerek yok bilirsiniz. Sağ olsun moderatörlerine toz kondurmuyordu. Kısacası mesajımın trol olarak değerlendirildiğini bile 1 ay sonra öğrenmiştim.

Son düzenleme:
@333365 Kötü niyetli bir mesaj olmadığı belli. Bu mesajda 1 yıl ban atacak ne buldular ki? Anlamsız. Trollükle de nasıl bir bağlantısı olduğunu anlayamadım mesajın. O zamanki yönetim ekibiyle de bağlantılı olabilir tabii bu durum. Malum o zamanlardaki yönetici de bayağı enteresan adamdı. Sağı solu belli değildi.

Her neyse, umarım bir daha bu tarz bir durumla karşılaşmazsınız.

@wanetage, teşekkür ederim. Ban sebebi bile doğru düzgün yazılmamıştı. Herhalde doğaüstü güçleriyle bilmem beklenmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…