Technopat'taki 16. ayım

1631058325785.png

👍

@wanetage, kardeşim artık uyarı tablosunu geçtim. Sırf ban sebebimi öğrenmek bile benim 1 ayımı aldı.

1631058797512.png

Mesajım trol olarak değerlendirilmiş, o yüzden 1 sene ban yemiştim. Sonradan uzun uğraş çaba sonucunda banımı 6 aya indirmiştim. O zamanlar yeni üyeyken kuralları ezbere bilmem beklendi, ban sebebim bile doğru düzgün yazılmamıştı. Bize ulaşın kısmından da ulaşmıştım, dönüş de yapılmamıştı. Garip yani denecek bir şey yok. O zamanlar bir yönetici vardı, ismini söylememe gerek yok bilirsiniz. Sağ olsun moderatörlerine toz kondurmuyordu. Kısacası mesajımın trol olarak değerlendirildiğini bile 1 ay sonra öğrenmiştim.

Son düzenleme:
@333365 Kötü niyetli bir mesaj olmadığı belli. Bu mesajda 1 yıl ban atacak ne buldular ki? Anlamsız. Trollükle de nasıl bir bağlantısı olduğunu anlayamadım mesajın. O zamanki yönetim ekibiyle de bağlantılı olabilir tabii bu durum. Malum o zamanlardaki yönetici de bayağı enteresan adamdı. Sağı solu belli değildi.

Her neyse, umarım bir daha bu tarz bir durumla karşılaşmazsınız.

@wanetage, teşekkür ederim. Ban sebebi bile doğru düzgün yazılmamıştı. Herhalde doğaüstü güçleriyle bilmem beklenmişti.

1 yıldan fazladır burdayım ama sürekli ban yiyorum yazım hatası yüzünden.
Hocam affedin, gecenin bu saatinde bunu yazıp da üzerine tekrar ban yemiş olmanıza kahkaha atarak güldüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı