uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi.
Romanyalı biri mesaj attı, önceden sesli sohbette konuşmuştuk özelden. Gerçek adam öldürme videoları attım, dedim ne oluyor? Baktım site attı, Romanya hackerleri diye. Fotoğrafını buraya paylaşacağım dedim, kamerayı kapattım. VPN'i açtım. VPN'in güzelmiş dedi. Bir yerden link gönderdi. Beni...
10. sınıfa geçtim ama nakil olacağımdan yeni yüzler göreceğim. Gizemli biri olmak istiyorum. Gizemli olmaktan kastım kolay ulaşılabilir olmak istemiyorum, çekici olmak istiyorum. Tipim var onda sıkıntı yok, derslerim iyi ortalamam 92, boyum 1.76, kilo 74. fiziksel anlamda da aklınızda kalmasın...
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?
Evet bu çok beklenen tarikatı kuruyorum, kurucu üye olarak sayın @Jira ikinci olarak tabii ki @Jirameister yani ben, üçüncü üye olarak @Jiracopy seçecektim ama kendisi işi profesyonel yapamadığı için üyeliği silinmiş zaten arkadaş benden özenip açmıştı üyeliğini, onun yerine üçüncü üye olarak...
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...
Bütün penisleri ekvatorda sıralarsak bu sıranın atalet momenti denklemi | = 380,000,006,371,000.8^2=1.542410^22 dir. Dünya'nın atalet momenti | = 8.04x10^37 kgm^2 dir. Dünya 7.2921159x10^-5 radyan / saniyelik açısal hızda döner. Açısal momentumun korunumunu kullanırsak yeni bir sonuca ulaşırız...