Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam git şimdi aynısını milyon liralık araba satan firmalar için de yaz. Sana bedava araba versinler. Kazandılar zaten kazanacaklarını. Hiç mi düşünmüyorsunuz yazarken inanılmaz.

Tamam git şimdi aynısını milyon liralık araba satan firmalar için de yaz. Sana bedava araba versinler. Kazandılar zaten kazanacaklarını. Hiç mi düşünmüyorsunuz yazarken inanılmaz.
Arabanın bir maliyeti var ama değil mi? Oysaki GTA V'in dijital sürümlerinin üretim maliyeti yok. Zarar edemez yani. Hiç mi düşünmüyorsunuz yazarken inanılmaz.

Kimsenin kendini üstün görmek için böyle bir şey yaptığını zannetmiyorum hocam, evet oyun oynamak herkesin hakkı fakat oyun lüks bir şey, yani Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde yeri bulunan bir şey değil ki. Oyunlar indirime girebiliyor, Epic ve Amazon prime ücretsiz oyunlar veriyor, korsan önermiyoruz çünkü emekten ziyade sistemlere virüs girmesini istemiyoruz. Yoksa x kişisi korsan indirdiği için büyük yapımcılar az kazanmıyor ya da çalışanlar maaşlarını eksik almıyor, yine de emeğe biraz saygı göstermek gerekiyor. Şahsen ben oyun stüdyosunda çalışsam ve biri emek verdiğim oyunu korsan kullansa bir tık üzülürdüm.

Merhaba, korsan oyun aldığınızda eğer zaten alamayacak durumda olup korsan kullandiysaniz firmaya zarar vermezsiniz. Zira adama o 780TL sen oyunu oynasan da oynamasa da gitmez.
Ama alabilir iken almaz isen adam 780TL kazanacağı yerde kazanamaz.

Bütün olayı çok güzel özetlemişsin teşekkürler.

Katılıyorum.

Arabanın bir maliyeti var ama değil mi? Oysaki GTA V'in dijital sürümlerinin üretim maliyeti yok. Zarar edemez yani. Hiç mi düşünmüyorsunuz yazarken inanılmaz.
Hahaghahahaa oyunu yapan adamlar bedavaya mı çalışıyor? Sunucuları bedavaya mı çalıştırıyorlar? Binlerce insan bu firmada çalışan parasını nereden kazanıyor? Oyunu bir kere yapınca tüm maliyeti bitiyor mu sanıyorsunuz? Yeni yapılacak oyunlar için parayı nereden buluyorlar? Komiksiniz.

Kardeşim cevap bu, ister kabul et ister etme. Bundan öteye hiçbir konuda geçilemez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence de bu durum çok abartılıyor kimse o parayi tekte cebinden çıkaramaz ama bazı korsan uygulamalar (%99 u) virüslü olduğu için sosyal de buna destek verilmiyor ve bir başka nedeni ise emeğe saygı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…