Arabanın bir maliyeti var ama değil mi? Oysaki GTA V'in dijital sürümlerinin üretim maliyeti yok. Zarar edemez yani. Hiç mi düşünmüyorsunuz yazarken inanılmaz.
Yıllarca süren oyunda çalışan yüzlerce mühendis gönüllü zaten. Oyun yapılması için gereken bilgisayar vs. de gökten zembille geliyor, haklısın kardeşim yazarken hiç düşünemiyorlar.
Yıllarca süren oyunda çalışan yüzlerce mühendis gönüllü zaten. Oyun yapılması için gereken bilgisayar vs. de gökten zembille geliyor, haklısın kardeşim yazarken hiç düşünemiyorlar.
Geçen canım Cities Skylines çekti dedim satın alayım korsan indirmek yerine, ama aptal Steam katiyen ödeme yapmama izin vermedi bende korsan indirdim, umurumda mı hayır düzgün ödeme sistemi yapsalardı.
Dediğiniz doğru ise daha kötü bir durum. Hem şirket para kazanmıyor artı olarak mühendise para sayıyor. Giren yine şirkete giriyor, şirketin kazancı yok sonuçta aksine kaybı var.
Hahaghahahaa oyunu yapan adamlar bedavaya mı çalışıyor? Sunucuları bedavaya mı çalıştırıyorlar? Binlerce insan bu firmada çalışan parasını nereden kazanıyor? Oyunu bir kere yapınca tüm maliyeti bitiyor mu sanıyorsunuz? Yeni yapılacak oyunlar için parayı nereden buluyorlar? Komiksiniz.
Dediğiniz doğru ise daha kötü bir durum. Hem şirket para kazanmıyor artı olarak mühendise para sayıyor. Giren yine şirkete giriyor, şirketin kazancı yok sonuçta aksine kaybı var.
Arkadaş oyun çıkmış milyardlar kazandırmış yapımcısına. Aradan kaç yıllar geçmiş ne yani parası olmayan gariban oyun oynamasın mı? Yok şöyle saygısızlık bilmem ne? herkes zengin değil.. Yanlış anlamayın korsana destek değil amacım. Ancak abartmayın bu kadar çocuklar da oyun oynamak istiyor..