Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 TL lik oyunlara lafım yok zaten arkadaş büyük bütçeli oyunlar demiş. 1000 TL lik oyunu 5 TL lik çikolatayla Kıyaslama zaten.
Olay fiyatı değil, örnek sadece o. İphone örneği de verilebilir, trilyon dolarlık şirkete 1 telefon koymaz git çal.
Arabanın bir maliyeti var ama değil mi? Oysaki GTA V'in dijital sürümlerinin üretim maliyeti yok. Zarar edemez yani. Hiç mi düşünmüyorsunuz yazarken inanılmaz.
Yıllarca süren oyunda çalışan yüzlerce mühendis gönüllü zaten. Oyun yapılması için gereken bilgisayar vs. de gökten zembille geliyor, haklısın kardeşim yazarken hiç düşünemiyorlar.

Yıllarca süren oyunda çalışan yüzlerce mühendis gönüllü zaten. Oyun yapılması için gereken bilgisayar vs. de gökten zembille geliyor, haklısın kardeşim yazarken hiç düşünemiyorlar.

Adam maaşla çalışıyor. Satılan kopya başına ödenek almıyor. Sen, ben, tüm ülke de korsan indirsek çalışanların umurunda olmaz.

Geçen canım Cities Skylines çekti dedim satın alayım korsan indirmek yerine, ama aptal Steam katiyen ödeme yapmama izin vermedi bende korsan indirdim, umurumda mı hayır düzgün ödeme sistemi yapsalardı.

Adam maaşla çalışıyor. Satılan kopya başına ödenek almıyor. Sen, ben, tüm ülke de korsan indirsek çalışanların umurunda olmaz.
Dediğiniz doğru ise daha kötü bir durum. Hem şirket para kazanmıyor artı olarak mühendise para sayıyor. Giren yine şirkete giriyor, şirketin kazancı yok sonuçta aksine kaybı var.

Komiksiniz. Yazmış bir de.

Dediğiniz doğru ise daha kötü bir durum. Hem şirket para kazanmıyor artı olarak mühendise para sayıyor. Giren yine şirkete giriyor, şirketin kazancı yok sonuçta aksine kaybı var.

Dediğim gibi. Yoksa emekli olan, işten çıkan onca adama oyun satıldıkça para öderlerdi. Zaten oyundan değil, Online tarafından kırıyorlar parayı.

Bunlara ek olarak şirketin tek gelir kaynağı oyunlar değil. GTA V hiç değil.

Komiksiniz. Yazmış bir de.
Komik olan senin yazacak bir şeyin olmadan boş eleştiri yapman.

Sonuç olarak korsan kullanımı şirkete para kaybettiriyor.

Arkadaş oyun çıkmış milyardlar kazandırmış yapımcısına. Aradan kaç yıllar geçmiş ne yani parası olmayan gariban oyun oynamasın mı? Yok şöyle saygısızlık bilmem ne? herkes zengin değil.. Yanlış anlamayın korsana destek değil amacım. Ancak abartmayın bu kadar çocuklar da oyun oynamak istiyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…