Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komik olan senin yazacak bir şeyin olmadan boş eleştirin.

Vallahi ne yalan söyleyeyim mantığınız beni benden aldı. Size bir şey gerçekten yazmayacağım çünkü anlayacağınızı zannetmiyorum. Ben size komiksiniz demedim zaten yazıda bu kişinin söylediğini yazdım. Sanırım bu sefer gerçekten komik duruma düştünüz.

Bana yazdınız demedim zaten. Eleştirdiğim kısım boş eleştiriniz. Yazacak bir şeyiniz olmadığını da kanıtlamış oldunuz.

Komik olan senin yazacak bir şeyin olmadan boş eleştiri yapman.

Sonuç olarak korsan kullanımı şirkete para kaybettiriyor.
Kaybettirmiyor kabullen.
Korsan oyun aldığınızda eğer zaten alamayacak durumda olup korsan kullandiysaniz firmaya zarar vermezsiniz. Zira adama o 780TL sen oyunu oynasan da oynamasa da gitmez.
Ama alabilir iken almaz isen adam 780TL kazanacağı yerde kazanamaz.

Olay korsan uygulama kullanmak değil zaten, istediğin kadar yasak koy, kısıtlama koy, yine kullanırsın her türlü. Bundan yana hiç bir sıkıntı yok, İsteyen tabii ki kullanabilir, fakat kalkıp burada korsan uygulamaları vs. paylaşırsan "Niye ban/mute yedim abi?" diye serzenişte bulunamazsın, kurallar böyle.

Adamın parası yok zaten, oyunu zaten almayacaktı, alamayacaktı. Yani burada bir kayıp söz konusu değil. Bu yüzden korsana karşı çıkan tarafta değilim ben.

Ben de bunu fark ettim. Korsan konusunda Technopat baya hassas. Korsan kelimesi geçtiği an basıyorlar banı. Elbette korsan iyi bir şey değil ama artık bir oyuna 1000 TL verdiğimiz bir ülkede yaşıyoruz. Bu gibi maddi sıkıntılarda hepimiz Torrent kullanıyoruz. Herkes zengin falan değil yani.

Hala para diyip liseye giden insanlar var ve bu insanlar bir kaç sene sonra üni kazanıp işe girecek... Zannediyor ki Mavi'de çalıştım, 2 kot sattım, kot pantolonun parasını prim diye benim hesaba yazacaklar.

Kaybettirmiyor, sadece kazanmalarını engelliyor. Çünkü ortada üretim maliyeti yok. Geliştirme sürecinin maliyetini de çoktan 30'a, 40'a katladı.
Doğrudan kaybetmemesi dolaylı olarak kaybetmediği anlamına gelmiyor. Şirketler oyunu üretip arkasına yaslanmıyorlar. Şirket her ay çalışanlarına oyunu geliştirmeleri vs. için para akıtıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…