Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki daha önceden bu konuya mesaj yazmışımdır bilmiyorum ama burası yani Technopat Sosyal legal bir yer ve korsan oyunda bir siber suç olduğundan bunu desteklemeyecektir normal olarak Technopat Sosyal.

Yiyorsa 500-600 liraya orijinal alsınlar.

Belki daha önceden bu konuya mesaj yazmışımdır bilmiyorum ama burası yani Technopat Sosyal legal bir yer ve korsan oyunda bir siber suç olduğundan bunu desteklemeyecektir normal olarak Technopat Sosyal.
500-600 TL oyun al da görelim o zaman. Veya Microsoft'un 5000 TL'ye sattığı lisans anahtarını al da görelim. Öyle konuşması kolay.

Korsan alan adam niye dile getirir ki zaten korsan kullandığını, kullanıyorsan kimseye söylemeden sessizce kullan bari. Zaten ülkenin %90'ı korsan sitelerden dizi/film izliyordur, ülkece korsancıyız yani...

Yiyorsa 500-600 liraya orijinal alsınlar.

500-600 TL oyun al da görelim o zaman. Veya Microsoft'un 5000 TL'ye sattığı lisans anahtarını al da görelim. Öyle konuşması kolay.
Almadığını nerden biliyorsunuz ki? 500-600₺ herkes için çok bir para değil size çok sadece.

Almadığını nerden biliyorsunuz ki? 500-600₺ herkes için çok bir para değil size çok sadece.
Aldığına dair dekont vs. atsın o zaman. Yiyorsa orijinal kullanın. Eminim, Sosyal'de 5000TL verip Microsoft'un orijinal sitesinden lisans alacak yoktur.

Aldığına dair dekont vs. atsın o zaman. Yiyorsa orijinal kullanın. Eminim, Sosyal'de 5000TL verip Microsoft'un orijinal sitesinden lisans alacak yoktur.
İnsanları kendi bütçene veya kendi hayatına göre biçip tartman yanlış, senin bunlara verecek paran olmayabilir ama başkalarının var. Sana göre 600₺'ye oyun alan da yoktu az önce, ama tonla oyuncu var işte. Sosyal'de insanlar 100₺'ye satılan (hatta daha ucuzları var) retail keyleri kullanıyor, birçoğu zaten bunların çalıntı key olduklarının bile farkında değil.

Farkında olan ve gerçekten orijinal takıntısı olan adam gider 5.000₺'ye Microsoft keyini satın alır zaten. Bu arada 500-600₺ olması gereken fiyatın sadece yarısı, Türkler olarak oyunları %50 indirimle alıyoruz şu an yine de çok diyoruz anlam veremiyorum.

Retail keyler orijinal değil mi? Orijinal diye aldım ben...

Dostum bu iş şöyle, sen parasını vermediğin telefonu alıyor musun? Hayır.
Bu şeye benziyor, güvenlik olmasa sen teknoloji mağazasındaki her ürünü çalarsın o zaman.

Ama biz şimdi gidin korsan oynayın mı dedik affedersin korsan konu açan birini sokakta görseler dövecek forumlardakiler kiminin durumu yok korsan oynuyor diye adamın 7 ceddine sövmeyin anlayışlı olun demek istiyoruz konuda aylardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…