rRype
Hectopat
Belki daha önceden bu konuya mesaj yazmışımdır bilmiyorum ama burası yani Technopat Sosyal legal bir yer ve korsan oyunda bir siber suç olduğundan bunu desteklemeyecektir normal olarak Technopat Sosyal.
500-600 TL oyun al da görelim o zaman. Veya Microsoft'un 5000 TL'ye sattığı lisans anahtarını al da görelim. Öyle konuşması kolay.Belki daha önceden bu konuya mesaj yazmışımdır bilmiyorum ama burası yani Technopat Sosyal legal bir yer ve korsan oyunda bir siber suç olduğundan bunu desteklemeyecektir normal olarak Technopat Sosyal.
Almadığını nerden biliyorsunuz ki? 500-600₺ herkes için çok bir para değil size çok sadece.Yiyorsa 500-600 liraya orijinal alsınlar.
500-600 TL oyun al da görelim o zaman. Veya Microsoft'un 5000 TL'ye sattığı lisans anahtarını al da görelim. Öyle konuşması kolay.
Aldığına dair dekont vs. atsın o zaman. Yiyorsa orijinal kullanın. Eminim, Sosyal'de 5000TL verip Microsoft'un orijinal sitesinden lisans alacak yoktur.Almadığını nerden biliyorsunuz ki? 500-600₺ herkes için çok bir para değil size çok sadece.
İnsanları kendi bütçene veya kendi hayatına göre biçip tartman yanlış, senin bunlara verecek paran olmayabilir ama başkalarının var. Sana göre 600₺'ye oyun alan da yoktu az önce, ama tonla oyuncu var işte. Sosyal'de insanlar 100₺'ye satılan (hatta daha ucuzları var) retail keyleri kullanıyor, birçoğu zaten bunların çalıntı key olduklarının bile farkında değil.Aldığına dair dekont vs. atsın o zaman. Yiyorsa orijinal kullanın. Eminim, Sosyal'de 5000TL verip Microsoft'un orijinal sitesinden lisans alacak yoktur.
Retail keyler orijinal değil mi?İnsanları kendi bütçene veya kendi hayatına göre biçip tartman yanlış, senin bunlara verecek paran olmayabilir ama başkalarının var. Sana göre 600₺'ye oyun alan da yoktu az önce, ama tonla oyuncu var işte. Sosyal'de insanlar 100₺'ye satılan (hatta daha ucuzları var) retail keyleri kullanıyor, birçoğu zaten bunların çalıntı key olduklarının bile farkında değil.
Farkında olan ve gerçekten orijinal takıntısı olan adam gider 5.000₺'ye Microsoft keyini satın alır zaten. Bu arada 500-600₺ olması gereken fiyatın sadece yarısı, Türkler olarak oyunları %50 indirimle alıyoruz şu an yine de çok diyoruz anlam veremiyorum.
Dostum bu iş şöyle, sen parasını vermediğin telefonu alıyor musun? Hayır.500-600 TL oyun al da görelim o zaman. Veya Microsoft'un 5000 TL'ye sattığı lisans anahtarını al da görelim. Öyle konuşması kolay.
Belki daha önceden bu konuya mesaj yazmışımdır bilmiyorum ama burası yani Technopat Sosyal legal bir yer ve korsan oyunda bir siber suç olduğundan bunu desteklemeyecektir normal olarak Technopat Sosyal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.