Korsana destek yok. Şaka maka normal bir şey forumda niye illegal olan şeye yardımcı olsun ki insanlar oyuna para verilir mi enayiler diye gezen tiplere yardımcı mı olcaz bir de?
Bende elimden geldiğimce oyun almaya çalışırım fakat yeni sistem alınca ve giderlerim artınca oyun almamaya başladım ki zaten bir oyun olmuş 400-500 tl. Ben en azından nasıl indireceğimi biliyorum ama bilmeyenlerin oyun oynamaya hakkı yok mu?
Gelmiş yiyorsa dekont atın diyor. O cevabı vermeyim de ne diyeyim ben bu adama?
Gidip 1000 liralık oyunu alamamalarını anlarım ama 100-150 liralık oyunları (o oyunu kaldıracak sistemi varsa) herkes alabilir.
Gelmiş yiyorsa dekont atın diyor. O cevabı vermeyim de ne diyeyim ben bu adama?
Gidip 1000 liralık oyunu alamamalarını anlarım ama 100-150 liralık oyunları (o oyunu kaldıracak sistemi varsa) herkes alabilir.
Oyun oynayan çocukların (10-15) çok kolay alabileceğini sanmıyorum almak için harçlığını hiç harcamayıp biriktirmesi gerekir 1 2 haftanın sonunda çocuğun eline sadece 25 saatlik bir oyun geçer onlarda bunu yapmak yerine crack indirir.
Oyun oynayan çocukların (10-15) çok kolay alabileceğini sanmıyorum almak için harçlığını hiç harcamayıp biriktirmesi gerekir 1 2 haftanın sonunda çocuğun eline sadece 25 saatlik bir oyun geçer onlarda bunu yapmak yerine crack indirir.
Ama biz şimdi gidin korsan oynayın mı dedik affedersin korsan konu açan birini sokakta görseler dövecek forumlardakiler kiminin durumu yok korsan oynuyor diye adamın 7 ceddine sövmeyin anlayışlı olun demek istiyoruz konuda aylardır.
Ben öyle kişilerle karşılaşmadım yeni üyeler sadece bir kaç kere korsan oyunumda sorun cikti diye konu acanlara moderatorlerin korsana destek yok dediğini gördüm. Ama benim fikrim alabilecek durumu olanların alması. Zengin çocuklarının rtx 3090 ti ile 5 TL'LİK oyunu korsan oynamasına bende söverim.