Ama şu da var. Sen gidip belki daha ucuza veya beleşe bulabileceğin şeyi daha pahalıya alır mısın?
150 TL bir öğrenci için az bile. 150 TL oyuna versem zaten dernekten aldığım burs bitiyor.Gelmiş yiyorsa dekont atın diyor. O cevabı vermeyim de ne diyeyim ben bu adama?
Gidip 1000 liralık oyunu alamamalarını anlarım ama 100-150 liralık oyunları (o oyunu kaldıracak sistemi varsa) herkes alabilir.
Gelmiş yiyorsa dekont atın diyor. O cevabı vermeyim de ne diyeyim ben bu adama?
Gidip 1000 liralık oyunu alamamalarını anlarım ama 100-150 liralık oyunları (o oyunu kaldıracak sistemi varsa) herkes alabilir.
Ben paraya almam zaten. Ben burada korsanı destekliyorum.Ama şu da var hırsızlık yapıp bedava alabileceğin şeyi niye para verip alıyosun?
Bir dernekten burs alıyorum. Aldığım burs zaten 150 TL. Nasıl alayım oyun?Oyun oynayan çocukların (10-15) çok kolay alabileceğini sanmıyorum almak için harçlığını hiç harcamayıp biriktirmesi gerekir 1 2 haftanın sonunda çocuğun eline sadece 25 saatlik bir oyun geçer onlarda bunu yapmak yerine crack indirir.
Ben öyle kişilerle karşılaşmadım yeni üyeler sadece bir kaç kere korsan oyunumda sorun cikti diye konu acanlara moderatorlerin korsana destek yok dediğini gördüm. Ama benim fikrim alabilecek durumu olanların alması. Zengin çocuklarının rtx 3090 ti ile 5 TL'LİK oyunu korsan oynamasına bende söverim.Ama biz şimdi gidin korsan oynayın mı dedik affedersin korsan konu açan birini sokakta görseler dövecek forumlardakiler kiminin durumu yok korsan oynuyor diye adamın 7 ceddine sövmeyin anlayışlı olun demek istiyoruz konuda aylardır.
Hocam durumu olmayanlar istediği gibi oynasın indirsin korsan. Buna kimse bir şey diyemez.Bir dernekten burs alıyorum. Aldığım burs zaten 150 TL. Nasıl alayım oyun?
Ben paraya almam zaten. Ben burada korsanı destekliyorum.
Bir dernekten burs alıyorum. Aldığım burs zaten 150 TL. Nasıl alayım oyun?
bu kafayla uzun yaşarsınCanın bir şey istediğinde onu çalıyor musun? Paran yok diye?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.