Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biri senin binbir emek ile ve binlerce para dökdüğün oyunu bedava alsa ne hissedersin?

Linux'ta korsan oynadığım için bir sorun yoktur. Zira bu oyunlar Windows için çıkmıştır. Ben Windows üzerinden oynamadığım için korsan olmuyor.

Burada ETS 2'nin eski versiyonları ile ilgili bir soru sormuştum. Biliyorsunuz Steam'de beta ile eski sürümleri kullanabiliyorsunuz. Bir iki akıllı eski sürüm kullanıyorum diye korsan kullandığımı söyleyip oyunu satın almamı tavsiye etmişlerdi.

Hepsi yönetime yalakalık amaçlı. Korsana karşıyım diyen adamlar Cheat Engine kullanıyor.

PlayStation konularında görüyorum Jailbreak konusu açılıyor ''Korsana destek yok.'' diyor bir üye. ''Jailbreak ve korsan oyun aynı şeyler değildir. Jailbreak bir hak iken korsan yasal değildir.'' diye cevap veriyorum bu üyeye bana diyorki ''konu sahibi büyük ihtimalle korsan oyun yüklemek için Jailbreak yapacaktır.'' ondan sonra yok Jailbreak'ı savunan garip insanlar filan var vb vb şeyler diyenler var. Kim ne için yapacaksa yapar bundan sanane Jailbreak konuları Technopat Sosyal'de mevcut ve yasak değil.

Ben de çoğu zaman Torrent indirirken sorun yaşayanlarda görüyorum. Korsan oyun indiriyor tamam ama sorun korsan oyun değil ki. Torrent programı sorun çıkarmış. Benim örnek tam arada kalmış yine de bana göre korsan sayılmamalı.

Ne kadar konu açılırsa açılsın at gözlüğü takanlar olduğu sürece bu durum değişmez piyasada olmayan olsa bile bir oyuna satıcının oyunun hak etmediği bir fiyatı çeken bir oyuna vermem örnek olarak blur Steam key 2100 euro kim verecek çıksın gelsin ve ek olarak bu durumun abartlığını düşünüyorum orijinali savunanlar sanki ufakken PC ile tanıştığında oynadıkları oyunlar orijinaldi orijinali geç bunlardan haberleri bile yoktu.

Bende Minecraft hariç diğer oyunlar orijinal. Windows bile orijinal offis programıda. Minecraft satın alacağım 199 TL'ye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…