Technopat'taki kullanıcıların korsana destek yok olayını abartması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi durumun yoksa mesele oyunu oynamaman da değil gidip korsan oyun oynayabilirsin ama sorun çıkarsa da burada çözüm arama işte asıl mesele bu forumun kurallarını önceden koymuşlar ve değiştireceklerini de sanmam.

Korsan olayını anasını savunanlar gibi savunanlar var. :D 10 yaşında bir çocuğu yerden yere vurmuşsunuz yazık vallahi.
Bende orijinal pes 06 bulup almak isterdim ama piyasada dijital olarak satan bile yok ne yapalım paşalar gibi korsanını oynuyorum çünkü oyun 2006'da çıktı.

Korsan olayını anasını savunanlar gibi savunanlar var. :D 10 yaşında bir çocuğu yerden yere vurmuşsunuz yazık vallahi.
Bende orijinal pes 06 bulup almak isterdim ama piyasada dijital olarak satan bile yok ne yapalım paşalar gibi korsanını oynuyorum çünkü oyun 2006'da çıktı.

Kuzenim agliyo.🤣🤣

Forum kurallarına uymak size zor geliyorsa forumda konu açmak/mesaj yazmak zorunda değilsiniz. Siz korsanı destekliyorsunuz diye insanların korsana karşı çıkmasına sinirlenemezsiniz. Hepimizin bildiği üzere korsan demek emek hırsızlığı demektir. Sonra neden kaliteli oyunlar çıkmıyor, neden Türkçe alt yazı gelmiyor, neden Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapılmıyor diye gelip yakınıyorsunuz.

Hocam burada korsanı savunan ben değilim ben GTA SA sırf hesabımda olsun diye key satın almis biriyim burda savundugumuz şey durumu olmayan kardeşlerimizin yardım alma hakkı.

Son düzenleme:
Ben her zaman korsancıyım, sonunda kadar 💪
Verebilsem bile neden vereyim ki?

1.korsanlar sıkıntı çıkarabiliyor.
2.oyun genelde kasıyor yani satın alsan daha performanslı olacak.
3.elit hissettiriyor.
4.sevap point.
5.indirebildigin korsan oyunlar sadece offline olanlar.

Satışı hiçbir yerde olmayan oyuna bile aynı şeyi diyenler var.

CD key satın al diyorlar bir de ben satışı kalkmadan önce 5 TL olan oyuna niye 1000 TL CD key alayım (şu anda GTA SA key 1000 TL ben 30 iken almıştım ) yani artık bu oyunlar alinacak durumda değil çünkü artık hepsi koleksiyonluk oldu bu yüzden ateş pahası.

Yazanların hepsi en az 1 adet korsan yazılım kullanıyor. Korsan kullanmayanların sesi onlar kadar çıkmıyor. Adamın pc yanmış korsan yüzünden ulan sen yanığa çözüm bulsana. Adam sana oyunun ayarını sormamış ki. Şimdi diyecekler e abi indirmeseymiş. E bre dostum indirmiş olmuş işte. Merak etme bir yerlerin erimez yazdın diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı