Technopat'takilerin yaş ortalaması

Technopat yaş ortalama aralığı

• 10-15

Oy: 74 21,2%
  • 16-21

Oy: 182 52,1%
  • 22-27

Oy: 68 19,5%
  • 28-33

Oy: 15 4,3%
  • 34-39

Oy: 2 0,6%
  • 40 ve üstü

Oy: 8 2,3%

• Oy verenlerin toplamı
    349
@13314 anket içeriği absürt veyahut hatalı içerik ise değişmez.

Bu arada en çok 16-21 aralığında oluyor. Onun da çoğunluğu 18-19 civarı gibi duruyor.
Şöyle. Konuyu soru şeklinde açmıştım, sonra moderatörden anket olarak değiştirmesini istedim. O da değerleri rica etti, üstteki arkadaşın dediği şekilde sık aralıklar belirledim ama moderatör "çok uzun" olur dedi. O yüzden kendisi böyle düzenledi.

Bu tarz konulara en iyi cevap verilemeyeceği için soru tipinde açılmamış olması normal.

Anket şıklarının sayısı sınırlı olduğu için yapılmamış olabilir.
Evet o yüzden anket olarak değiştirilmesini ben istedim zaten ama aralıklar sık değil işte, o yüzden daha net görünmüyor kim hangi yaşta diye.

Hayırdır veri falan mı topluyorsunuz? Bir gün cinsiyetimiz sorulur ertesi gün yaşımız falan.
Umarım şakadır bu, yoksa yapılan her şeyin altında art niyet aranmaz. Forum kız kullanıcı mı yoksa erkek kulllanıcı ağırlıklı mı veya forumdakiler genel olarak kaç yaşında merak edenler çok oluyor. Bu konulara bakıp merakını giderebilir öyle kişiler. Amaç sırf bu. Veri falan yok yani müsterih olun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı