Gene iyiymiş ben forumu örgütleyip ayağı kaldırmaktan yedim.
Arkadaşlar bu konudan yediğim 3 aylık banım bitti ve foruma geri döndüm Technopat Sosyal Kuralları hakkında eleştiri amacım şu an drama çıkarmak değil benim gibi kaç kişi var uzun süre ban atılıp geri dönen?
6 Ay bekledin mi yoksa desteğe yazıp kaldırdılar/ Azaltılar mı hocam?En fazla 6 ay ban yedim.
@DublinDEI, o zamanlar hiçbir şekilde uyarınıza itiraz edemiyordunuz. Yasaklı üyeler hiçbir şekilde ne rapor gönderebiliyor ne de bilet açabiliyordu. O zamanlarda bilet sistemi de yoktu. Bize ulaşın kısmı vardı ve genelde dönüş sağlanmıyordu. Bana hiç dönüş sağlanmadı ve 2 ya da 3. uyarımda doğrudan 1 yıl ban yedim. Ban yeme sebebim de eski birkaç Technopat konusuna yazmıştım 8-10 yıllık, trollük olarak düşünüldü ve doğrudan 1 sene ban yedim.
Aradan 4-5 ay sonra banlı üyelerin itiraz edebilme hakkı getirildi ve rapor sisteminden birkaç kez belirttim. Uyarımın süresi hiçbir şekilde düşürülmeyeceği söylenmişti. 3-5 günde bir rapor atıyordum, yeni üye olduğumu belirttim ve uyarımın süresi 6 aya düşürülmüştü. Bir ay bekledim ve uyarım bitti. 6 aylık banı da böyle almış oldum. Yeni üyeydim o zamanlarda ve 200-300 mesajım vardı. 200-300 mesajlı yeni üye olmama rağmen 3. uyarıda direkt 1 yıl ban yemiştim. Sadece ben biraz ısrarcıydım. Başka birisi olsa kesinlikle uğraşmazdı, uğraşacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.