- Katılım
- 6 Nisan 2020
- Mesajlar
- 2.688
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 8
Şimdi istek olunca da ben de adil olsun dedim. Eğer çıkmazsa seni de eklediğim bir video yaparım. Güvenebilirsin.
Ben çıkmayacağım orası kesin.
Şimdi istek olunca da ben de adil olsun dedim. Eğer çıkmazsa seni de eklediğim bir video yaparım. Güvenebilirsin.
Moderatörlerden biri olur büyük ihtimalle.Vaas kim olacak?
@Vaas Montenegro olabilir.
Merhaba Sosyal. Başlığı görüp atlamayın. Bu bir mizah videosu konusudur.
Videoyu izlemek için üstte yazan başlık ismine tıklayın, ayrı sekmede YouTube açılacaktır.
@Emir M. hocam, bu video savaşını başlattın. Artık bir düşman eyledin kendine. En iyi yapan kazanır. (!)
NOT: Videoda moderatörlere ve üyelere her hangi bir iğneleme söz konusu değildir. Mizah amaçlı yaptığım bir videodur.
Hepinize iyi seyirler ve iyi Sosyaller.
Size çıkmazsa daha iyisini bulup onu sizin adınıza yaparım, lafı mı olur hemPeki hocam.Fikri ben verince kıskandım ben olurum diyenleri açık konuşayım.
Sağolun hocamKazanan @Vaas Montenegro oldu. Tamamen adil oldum arkadaşlar.
@Emir M.'nın işkencelerine hazır ol dostum![]()
"Carlos! Aküyü getir,örümcekleri getir!"Gönderin hocam bütün işkenceleri.Arabam olursa arkasına Vaas Baba Canım Feda yazdırmayı düşünmeye başladımHadi hayırlısı, ben de merak ettim neler yapacağım diye.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.