HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2020 #1 Hepinize merhabalar, @Ali Güngör ve @Recep Baltaş hocam, size de merhabalar. Ubuntu Touch için bir rehber hazırlayabilir misiniz?
Hepinize merhabalar, @Ali Güngör ve @Recep Baltaş hocam, size de merhabalar. Ubuntu Touch için bir rehber hazırlayabilir misiniz?
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 5 Mart 2020 #2 Özel istekler kabul ediliyorsa, MSI AfterBurner kullanım rehberi videosu hazırlamalarını isterim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Mart 2020 #3 @Emin Çıtak çağıralım bir adet buraya.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 5 Mart 2020 #4 Perceival dedi: Özel istekler kabul ediliyorsa, MSI AfterBurner kullanım rehberi videosu hazırlamalarını isterim. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC www.technopat.net
Perceival dedi: Özel istekler kabul ediliyorsa, MSI AfterBurner kullanım rehberi videosu hazırlamalarını isterim. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner FPS Gösterme Rehberi MSI AfterBurner yazılımı ile oyun içi FPS, ekran kartı sıcaklıÄı, iÅlemci ve bellek kullanımı deÄerlerini gerçek zamanlı olarak gözlemleyebilirsiniz. PC www.technopat.net
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 5 Mart 2020 #5 @Spotter Yeni sürümü kastettim. Güncel bir rehber hazırlanabilir.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 5 Mart 2020 #6 Perceival dedi: @Spotter Yeni sürümü kastettim. Güncel bir rehber hazırlanabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümde sadece tasarım değişiklikleri mevcut ve ufak tefek diğer ayarlar. İsterseniz ben bir tane rehber hazırlayayım.
Perceival dedi: @Spotter Yeni sürümü kastettim. Güncel bir rehber hazırlanabilir. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümde sadece tasarım değişiklikleri mevcut ve ufak tefek diğer ayarlar. İsterseniz ben bir tane rehber hazırlayayım.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 5 Mart 2020 #7 @Spotter Hazırlarsan çok memnun olurum dostum.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.424 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 5 Mart 2020 #8 Perceival dedi: Özel istekler kabul ediliyorsa, MSI AfterBurner kullanım rehberi videosu hazırlamalarını isterim. Genişletmek için tıkla... Çok basit bir şey aslında
Perceival dedi: Özel istekler kabul ediliyorsa, MSI AfterBurner kullanım rehberi videosu hazırlamalarını isterim. Genişletmek için tıkla... Çok basit bir şey aslında
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.112 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 5 Mart 2020 #9 Perceival dedi: @Spotter Hazırlarsan çok memnun olurum dostum. Genişletmek için tıkla... Hazırladım onaylanmasını bekliyorum.
Perceival dedi: @Spotter Hazırlarsan çok memnun olurum dostum. Genişletmek için tıkla... Hazırladım onaylanmasını bekliyorum.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #10 Recep Baltaş dedi: @Emin Çıtak çağıralım bir adet buraya. Genişletmek için tıkla... @Emin Çıtak sabırsızlıkla bekliyorum, teşekkür ederim.
Recep Baltaş dedi: @Emin Çıtak çağıralım bir adet buraya. Genişletmek için tıkla... @Emin Çıtak sabırsızlıkla bekliyorum, teşekkür ederim.