Technopat'ten sebebini bilmediğim bir şekilde engellendim

SingleMove

Hectopat
Daha fazla  
Sabah foruma gireyim dedim, sayfaya tıkladığımda "Engellendiniz" yazılı bir sayfa çıktı karşıma. Daha önce hesabım bir iki ceza aldı, onu anladım da direkt sayfadan komple niye engellendiğimi anlamadım şahsen. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Karşınıza çıkan "Engellendiniz" uyarısı muhtemelen Cloudflare kaynaklıdır. Cloudflare, sitenin güvenliğini sağlamak için kullanıcıları doğrular ve bazen bot olup olmadığınızı kontrol eder. Eğer sistem sizi bot olarak algılarsa erişiminizi engelleyebilir.

Karşınıza çıkan "engellendiniz" uyarısı muhtemelen Cloudflare kaynaklıdır. Cloudflare, sitenin güvenliğini sağlamak için kullanıcıları doğrular ve bazen bot olup olmadığınızı kontrol eder. Eğer sistem sizi bot olarak algılarsa erişiminizi engelleyebilir.

Haa ben de dedim niye bana terörist muamelesi yapıyorlar, neyse teşekkür ederim cevabınız için.

Aynı şeyi ben de başka bir forumda yaşamıştım. Hem de engellenme sebebim çok saçma bir konu. Technopat bu açıdan gerçekten iyi bir forum, kurallara özen gösterdiğin sürece burada sorun yaşamıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı