Technopc marka laptop alınır mı?

cam ben bu bilgisayarı 3800 TL'ye aldım. Şuan ki fiyat 6000 gözüküyor. 6000 lira etmez ama 4.500 civarı alınabilir. Ürünün linkini koyarsanız daha iyi bilgi verebiliriz.

Hocam ben bu bilgisayarı 3800 TL'ye aldım. Şuan ki fiyat 6000 gözüküyor. 6000 lira etmez ama 4.500 civarı alınabilir. Ürünün linkini koyarsanız daha iyi bilgi verebiliriz.
Hocam bu laptopu kullandığın süre içerisin karşılaştığın olumsuz yönler nedir?
Laptop hakkında hiç yorum yok nerdeyse . Fanı çok sesli çalışıyor diyolar sürekli çöküyor vs...
bi aydınlat sana zahmet bu markaya bulaşılır mı ?

Mümkün olduğunca uzak dur. Biraz ısınıyor. Çökme 1 defa tek mavi yedim o da benim yüzümden. Birkaç defa da siyah ekran yedim onu da temiz kurulum ile hallettim.
Eğer laptop bakıyorsan bütçeyi belirterek yeni konu aç. İstersen orada daha detaylı bilgi veririm.

Mümkün olduğunca uzak dur. Biraz ısınıyor. Çökme 1 defa tek mavi yedim o da benim yüzümden. Birkaç defa da siyah ekran yedim onu da temiz kurulum ile hallettim.
Eğer laptop bakıyorsan bütçeyi belirterek yeni konu aç. İstersen orada daha detaylı bilgi veririm.
Merhaba hocam, gönderdiğim linki değerlendirirken alınır mı diye bilgilendirirseniz sevinirim. Fiyatı 4.000 TL uygun mudur ve alınır mı?

Reis bak şimdi ben evkurda i7 işlemcili 16gb ramli 512gb ss dili technopc marka leptop gördüm 26 bin ekran kartı yokmus işlemciden kullanır dedi vraftrise de 100fps verir dedi max alınırmı acer de var ama hızlı bozulur diyor internette

Reis bak şimdi ben evkurda i7 işlemcili 16gb ramli 512gb ss dili technopc marka leptop gördüm 26 bin ekran kartı yokmus işlemciden kullanır dedi vraftrise de 100fps verir dedi max alınırmı acer de var ama hızlı bozulur diyor internette

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı