Technosistem'den Alısveris Yapılır mı?

Yasin Poison

Megapat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaslar ben ekran kartı alacagım da. 105 Ti 1000 TL kusurleri hak etmedigi fiyatı için vazgeçtim. Birkaç grupta gordum RX580 8 GB 1084 TL gibi makul fiyata almıs ve resimleri de attı. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Miningcilerden önce de RX 580 8 GB'ın piyasa fiyatı bu kadar ucuz değildi. Site güvenilirliği hakkında bir şey demek istemiyorum ancak tercih etmek riskli olur. Öte yandan 20xx serisi beklenebilir.

Zaman zaman bu site ile ilgili konular açılıyor. Başka forumlarda da yüzlerce mesaj var bu site ile ilgili. Nedense bir tane adama akıllı alışveriş yapan güvenilir ve eski bir üye yok. Sipariş verdim geldi diyenlerin hepsi 3-5 mesajı olan kişiler. Sitede ise 3D güvenli alışveriş yok. Havale ile yaparsan da indirim vs. var. Zaten elden veya dükkana gidip alma diye bir şey yok. Kartların nasıl temin edildiğini yazmış ama pek mantıklı değil. İstese bu kartları Sahibinden tarzı sitelerden çok daha pahalıya çok daha çabuk satabilir. Bu böyle gidiyor. Bir tane elle tutulur güvenilebilecek bir şey göremedim ben bu işte. Firmayı zan altında bırakmak istemiyorum ama durum böyle. Siz karar verin...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı