Thermaltake Water 3.0 RGB Amazon'dan sipariş

Bilgilerimi eksiksiz girdim. Teşekkür ederim. Sizde bu sistemi mi kullandınız yoksa farlı bir marka ve model mi? @SideWinder
Benim ki Cooler Master markaydı. Ama radyatörler tüm modellerde aşağı yukarı aynı olur. Yalama problemi de. (y)

amazon.de adresinden sipariş verdiğim zaman fiyatı 183Euro 676 tl. tutuyor amazon.com adresinden sipariş verdiğim zaman 800 küsürat'ı geçiyor neden böyle fazla fiyat tutuyor ki buradan sipariş verince @SideWinder

amazon.de adresinden sipariş verdiğim zaman fiyatı 183Euro 676 tl. tutuyor amazon.com adresinden sipariş verdiğim zaman 800 küsürat'ı geçiyor neden böyle fazla fiyat tutuyor ki buradan sipariş verince @SideWinder
Kargo farkı olabilir. Amazon.de de kargo ücretsiz.

28 Euro vergi alındı şu an da gümrükle ilgili bir sorun olmaz demi artık bir de hediye paketi kutucuğunu işaretledim. @SideWinder

28 Euro vergi alındı şu an da gümrükle ilgili bir sorun olmaz demi artık bir de hediye paketi kutucuğunu işaretledim. @SideWinder
Olmaz merak etmeyin.

Şimdiden hayırlı olsun. Tahmini 1 hafta gibi bir sürede gelir inşallah.

Teşekkür ederim. Gelme süresi sıkıntı olacak galiba teslimat süresi böyle gözüktü :

(03.Şub.2017-02.Mar.2017 tarihleri arasında teslim edilecek) diye yazıyor ama belki erken gelir. @SideWinder

Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Gelme süresi sıkıntı olacak galiba teslimat süresi böyle gözüktü :

(03.Şub.2017-02.Mar.2017 tarihleri arasında teslim edilecek) diye yazıyor ama belki erken gelir. @SideWinder
Aaa. Evet doğrudur. Zira yılbaşı dolayısıyla kargolar 1 ay ertelendi.

Ship and sold by Amazon yazan ürünü aldıysanız sıkıntı olmaz.

Hay bunların yılbaşısına :D Neyse iptal edip tekrar satın alim. Yardımların için tekrar teşekkürler @SideWinder
Eğer aciliyetiniz yoksa iptal edip, Şubatta da alabilirsiniz. Daha güvenli olir böyle. Hem de içiniz ferah olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı