Benim oradaki banım vardı 1 Ekim'de bitiyordu sanırım bu arkadaşı banlayan benimkini de uzattı rapor, bilet ve mesaj yasağım var hem de 1 yıl. Neyi hedefliyorlar anlamıyorum, klavye delikanlısı olup racon kestikten sonra gelip insanları linçlemek bunların karakterinin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor.
Bilet sistemini kullanabilirsiniz. Burada konu açmanızdaki amacı anlamadım açıkçası. Yanlış anlamayın, amacım kötü değil. Sadece bu forumda konu açmak sorununuzu çözmeyecek, onu söylemek istedim.
O arkadaşa bey demen hakaret olur bize. Barış denen bir kişi var orada o da aynı şekil yok böyle yok şöyle beni t*rorist ilan etmiş gibi mesajlar atıyordu.
Tech*lay'da bir şeyler yaşayıp gelip burada yakınıp durma olayını bir türlü anlamadım gitti. Buraya yakınacak kadar rahatsızsanız kullanmayın geçin, kullanmayı bırakmak istemiyorsanız da şikayeti oraya yapın.
Belki sadece bu konu özelinde yememiştir. Üst üste böyle trollükler yapınca bu konu bahanesi olmuştur. Belki moderatörler eski mesajlarını da inceleyip uyarı vermiştir. Sonuç olarak hak etmiş, ortada haksızlık falan yok
Belki sadece bu konu özelinde yememiştir. Üst üste böyle trollükler yapınca bu konu bahanesi olmuştur. Belki moderatörler eski mesajlarını da inceleyip uyarı vermiştir. Sonuç olarak hak etmiş, ortada haksızlık falan yok
Orada yaşadığın durumu burada anlatmanın bir mantığı yok. Burada ses duyurmaya mı çalışıyorsun? Nefreti olanları toplayıp kendini haklı mı çıkarmaya çalışıyorsun? Ne yaptığını anlamadım. Haksız olsalar bile bu sorunu burada çözemezsin.