Techolay'ın gereksiz uyarı atması ve üyeleri susturması

Benim oradaki banım vardı 1 Ekim'de bitiyordu sanırım bu arkadaşı banlayan benimkini de uzattı rapor, bilet ve mesaj yasağım var hem de 1 yıl. Neyi hedefliyorlar anlamıyorum, klavye delikanlısı olup racon kestikten sonra gelip insanları linçlemek bunların karakterinin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor.

Uyarıya itiraz edemeyeceksen o bilet sistemi neden var acaba? Aşırı saçma geldi açıkcası.

Son düzenleme:
Kafalarına göre bir de troll damgası vurmuşlar Recep bey de dalga geçer gibi ban coming yazmış değişik.

Eki Görüntüle 2578227

O arkadaşa bey demen hakaret olur bize. Barış denen bir kişi var orada o da aynı şekil yok böyle yok şöyle beni t*rorist ilan etmiş gibi mesajlar atıyordu.

Uyarına itiraz edemeyeceksen o bilet sistemi neden var acaba. Aşırı saçma🙁

Makinelerde olan küçük sunucular, ban yesem bile hayatımdan bir şey eksilmiyor, mutluyum.

1758658740707.png

Reis sen ban yemeyi hak etmişsin sanki ama yine de sen bilirsin. Profilin herkese açık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bu arada şaka maka anlamadım ban yediğin konuda da troll yok gibi. Ama diğer konular kaale alınacak şeyler de değil.

Ya bu arada şaka maka anlamadım ban yediğin konuda da troll yok gibi. Ama diğer konular kaale alınacak şeyler de değil.
Belki sadece bu konu özelinde yememiştir. Üst üste böyle trollükler yapınca bu konu bahanesi olmuştur. Belki moderatörler eski mesajlarını da inceleyip uyarı vermiştir. Sonuç olarak hak etmiş, ortada haksızlık falan yok :D

Belki sadece bu konu özelinde yememiştir. Üst üste böyle trollükler yapınca bu konu bahanesi olmuştur. Belki moderatörler eski mesajlarını da inceleyip uyarı vermiştir. Sonuç olarak hak etmiş, ortada haksızlık falan yok :D
Katılıyorum. Saçmalamış baya ban yemek için uğraşmış hatta.

Orada yaşadığın durumu burada anlatmanın bir mantığı yok. Burada ses duyurmaya mı çalışıyorsun? Nefreti olanları toplayıp kendini haklı mı çıkarmaya çalışıyorsun? Ne yaptığını anlamadım. Haksız olsalar bile bu sorunu burada çözemezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı