Techopat Sosyal'in aktifliği düştü

Okullar açıldı, millet işe gidiyor geliyor, aktifliğin düşmesi normal. Yazın gene artar aktiflik.
 
Evet son zamanlarda benimde gözüme çarptı. Özellikle sabahları ve geceleri sosyal çok sessiz oluyor.
 
Okullar tatilken bazı kişilerin tek başlarına günde 5-10 konu açtığını görüyorum. Tamamen boş vakit ile alakalı.

Yani hocam vakti olan adam geliyor.
 
Karantinada herkes evdeydi. Karantina dönemi ile bu dönem karşılaştırılmamalı. Üye daha çok olabilir ama insanların boş zamanları da az. O zamanlar aktif olanların çoğunun şu an işi gücü, çoluğu çocuğu vs. vardır.
Kiyaslanamaz tabii ki ama arkadaşların da dediği gibi bilgili kisi sayısı da azaldı. Ya da bu konuya yorum yapanlar daha mühim konulara yorum yapabilirlerdi.
 
Sosyalde bilgili sadece bildiği konuya yorum yapan insan sayısı azalırken boş sohbetine giren, bütün yazım ve imla kurallarını takmayan ve boyum şu kilom şu bu kadar uzar mıyım ya da bununla kavga ettim, çok yalnızım tarzı konular açan ve yorumlar yapan kitle çoğaldı. 13-16 yaş kitlesi açıyor arada üstün körü bakıyorum. Ayrıca bu forum ÖSYM formuna döndü bütün ÖSYM'ci tayfa da buraya akın etti sanırım ders çalışması gerekirken. Yok netim artar mı yok bu netle bu sıralama gelir mi? O kadar ÖSYM dengine sahip siteler ve tercih sihirbazları varken Ahmet'e Mehmet'e Ayşe'ye sorup rasyonel bilgi yerine tahmin duymayı daha çok seviyorlar herhalde. Teknoloji formunda bence bu tarz konular olmamalı.
 

Geri
Yukarı