Tecil nasıl bozdurulur?

faik mermer

Kilopat
Katılım
26 Ekim 2016
Mesajlar
84
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar tecilim 12.31.2024'te bitiyor. Uzun dönem stajımı bulamadım. Ve dönemim boş geçiyor. Aradan askerliğimi çıkarmak istiyorum. Bedelli yapacak gücüm yok. Yani 2 yıl içinde bedelli parası biriktirir miyim orasi muamma. Evet belki birikir belki birikmez. Mayıs celbine gitmek sizce iyi fikir mi? Nasıl bir yol izlemem gerek? Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
 
Stajınızı tamamlayıp, biraz tecrübe kazandıktan sonra askere gitmeniz daha iyi olur, dönüşte tecrübeli olarak dönmüş olursunuz ve kolay iş bulursunuz ama dönem boşsa değerlendireblirsiniz ama dikkat edin celp kayması da olabilir, bu sefer stajınızı sonraki dönem de yapamazsınız, iyi araştırın.
 
tamamen düştüğün bölgeyle alakalı bro eğer doğuya düşersen yaz dönemi daha iyi soğuk olmaz nöbette üşümezsin tabi burda birliğinde önemli havacı karacı denizci hangisi olucağıda önemli iyi bir birliğe düşersin bide sana görev veriler oh miss kebap yada benim gibi kötü birliğe düşersin içinden geçerler yaz kış farketmez . ama yaz iyidir en kötüsünü düşünüp yaparsan nöbetler rahat geçer üşümezsin
 

Yeni konular

Geri
Yukarı