Tecno Camon 16 Premier vs Redmi Note 10

Yol yaptı yol

Hectopat
Katılım
8 Ocak 2017
Mesajlar
394
Merhaba forum. Evkur üzerinden telefon almayı düşünüyorum, bu iki telefon arasında kaldım. İşlemci olarak Redmi Note 10 Snapdragon 678 var. Tecno Camon 16 Premier'de ise G90T var. İkisi arasında kaldım performans olarak. Ayrıca Redmi'ye 900 TL faiz alıyor, Tecno'ya ise 600. Siz ne diyorsunuz? Arkadaşlar başka yerden alma şansım yok, başka bir site tavsiye etmeyiniz lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tecno camon ne? Telefona bir şey olursa karşında muhatap bulamazsın. Aksesuar bulamazsın. Redmi almak daha mantıklı.
Senin istediklerin dışında Poco X3 alabilirsin.

Ayrıca evkur'dan taksitli almak için ek para vermene gerek yok. Teknosa, mediamarkt gibi mağazalarda telefon alışverişinde anlaşmalı bankalara peşin fiyatına taksit yapılıyor zaten.
 
Arkadaşım bankalarla aram kötü anlaşmalı bankalarla alışveriş yapacağımı sanmıyorum. Ayrıca kötülediğiniz telefon performans testlerinde gayet iyi.
İki telefon dışında düşünmüyorum.
 
Performans olarak tecno daha iyi.

Tecno camon ne? Telefona bir şey olursa karşında muhatap bulamazsın. Aksesuar bulamazsın. Redmi almak daha mantıklı.
Senin istediklerin dışında POCO X3 alabilirsin.

Tecno'nun HiOS yazılımını ben sevdim, gayet iyi özellikleri var. Tecno Türkiye garanti veriyor.
Tecno; 2006'da kurulmuş ve şu an Afrika'daki ilk 3 cep telefonu markası arasında bulunuyormuş. Man C kulübünün de resmi ortağıymış.
 
deliriyorum ben.
Her marka belli bir yılda kurulur ve belli bir geçmişi vardır. Saçma sapan her markanın hikayesini yazayım ben size güvencek misiniz?

Diyelim ki o telefonu aldınız 2 gün sonra yazılımsal bir sorun oldu. Firma dışında kimseden destek alamzsın. Kötü demiyorum popüler değil.

Size Tecno'nuz ile mutluluklar diliyorum.
 

Geri
Yukarı