Tecno Camon 18 alınır mı?

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 4.156
Bütçe
5.000-5.500 TL

Rexie

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar. Babam için telefon arıyoruz. İş için kullanacak. 5K'yı fazla geçmeyecek bir şey arıyoruz. Taksitle alacağız. Biraz bakındık ve Tecno Camon 18'in uygun olduğunu düşündük. Forumda bunun yerine başka Samsung cihazlar önerildiğini gördüm. Fakat bu önerilen telefonların fiyatı biraz yükselmiş. Veya ben yanlış yerlerden baktım. Yine de başka seçenekler var mı? Bu telefon almaya değer mi?
@BERWAR

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoparlöründen bile memnun olmayanlar var. Güncelleme işi nasıl olur, gelir mi bilmiyoruz 5.000 TL ve civarında geziyorsanız GM 22 Pro alın kafanız rahat olur.

Hocam alacaksanız özelliklerine dikkat edin babamda tekno almıştı ancak NFC gibi özellikler yoktu bayağı kötü bir de bir keresinde düşürmüştü aradan 1 2 ay geçti telefon kapandı sonra Wi-Fi bağlanmadı vb. sorunlar oluştu anakart değişmişti galiba
Bilindik marka öneririm.

Selamünaleyküm arkadaşlar. Babam için telefon arıyoruz. İş için kullanacak. 5K'yı fazla geçmeyecek bir şey arıyoruz. Taksitle alacağız. Biraz bakındık ve tecno camon 18'in uygun olduğunu düşündük. Forumda bunun yerine başka Samsung cihazlar önerildiğini gördüm. Fakat bu önerilen telefonların fiyatı biraz yükselmiş. Veya ben yanlış yerlerden baktım. Yine de başka seçenekler var mı? Bu telefon almaya değer mi?
@BERWAR

Kanka biz de babam için bakıyorduk Teknosa'da 5200TL'ye gördük kağıt üstünde özellikler bayağı iyiydi 6 GB RAM mi dersin 48MB kamera mı dersin NFC'dir falan dolu dolu özellikler vardı aldık bir gün ben kullandım pusula özelliğinin olmadığını gördük ara ara arayüzde sorunlar oluşmaya başladı cepten çıkınca kendiliğinden telefon açılıyordu bazı garip şeyler olmaya başladı biraz daha detaylı düşünmeni öneririm babam şu an pek memnun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı