Mr.Joker09
Hectopat
Eki Görüntüle 1617682
Gelecek günlerde fiyatının seyri nasıl olur sizce, düşmesini beklemeli miyim?
5600 civarıyken biraz daha düşmesini bekledim 6k oldu sonra 5900 oldu o ümitlendirdi birazcık :/Bu ülkede hiçbir teknolojik ürünün fiyatı düşmez.
Nereye kadar düşebilir ki? 5500 civarına düşer hadi o da eski fiyatı zaten. Bu arada neden 18p yi tercih ettiniz?5600 civarıyken biraz daha düşmesini bekledim 6k oldu sonra 5900 oldu o ümitlendirdi birazcık :/
Nereye kadar düşebilir ki? 5500 civarına düşer hadi o da eski fiyatı zaten. Bu arada neden 18p yi tercih ettiniz?
Oppo ya bakmanızı öneririm. 18 var bende ve rezil bir telefon.Bu fiyatta en iyi özellik onda olduğu için.
Gerçi şimdi baktımda 18P de olan özelliklerin yarısı 18 de yok. Kusura bakmayın.Oppo ya bakmanızı öneririm. 18 var bende ve rezil bir telefon.
Oppo'ya bakmanızı öneririm. 18 var bende ve rezil bir telefon.
Gerçi şimdi baktımda 18p de olan özelliklerin yarısı 18 de yok. Kusura bakmayın.
Telefon gereksiz yere donuyor, kamerası ilk gün ki gibi değil. Hios launcher kullanıyor ve bu kadar berbat bir launcher görmedim.Bu arada 18 ile ilgili ne gibi bir sorun yaşadınız da bu kadar kötü diyorsunuz merak ettim.
Telefon gereksiz yere donuyor, kamerası ilk gün ki gibi değil. Hios Launcher kullanıyor ve bu kadar berbat bir Launcher görmedim.
Dandik androidlerde oluyor böyle, resim atayım pikselleri sayarsınız.Aynı tel 2 tane arkadaşımda var herhangi bir sorun yaşadıklarını görmedim. Kamera olayını da anlamış değilim, kullandıkça kamerası nasıl değişebilir ki![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.