Best of the spaydi
Hectopat
Bootloader kilidini açın. Cihazda kurulu stock romun firmware dosyasını internetden bulup indirin.Cihazıma nasıl root atabilirim? Desteklerinizi bekliyorum hocam. @Recoo
Hocam sizi yormak istemiyorum ama bootloader kilidini nasıl açacağımı ufak yazarsanız çok sevinirimBootloader kilidini açın. Cihazda kurulu stock romun firmware dosyasını internetden bulup indirin.
Bunları yaptıktan sonra bana yazın tekrar.
Bu işlem cihazı sıfırlar. Her ihtimale karşı cihazın imei numarasını bir yere kayıt edin.Hocam sizi yormak istemiyorum ama bootloader kilidini nasıl açacağımı ufak yazarsanız çok sevinirimgeliştirici seçeneklerden oem açık
Bu işlem cihazı sıfırlar. Her ihtimale karşı cihazın imei numarasını bir yere kayıt edin.
Adb yani platform tools dosyalarını düzgün şekilde indirin. Daha sonra videodaki adımları yapın. Magisk kısımlarını ve boot.img kısımlarını atlayın.
İlk iki komut bootloader kilidini açacaktır.
Ya cihazda yüklü olan romun aynısını internetde bulup yükleyeceksin ya da internetden indirdiğin romu telefona flashlayacaksın.Bootloader açık hocam, kendi stock rom yüklü bilgisayarda şimdi hangi işlem var acaba.
Hocam acil yardım yanlışlıkla cihazı rootlayayım derken sürekli logonun gelip reset atmasına neden oldum, izlediğim videonun aynısı yapıyordum, fastboot ekranına girebiliyorum cihazı kurtarabilir miyiz? ////
Sürekli hata alıyorum Sp tool da skype üzerinden ekran paylaşımlı destek olabilme ihtimaliniz var mıydı acaba, telefon sürekli reset atar vaziyette kaldı, dediğim gibi fastboota girebiliyorum.Muhtemelen başka cihazın boot dosyasını telefona flashladın.
Needrom sitesinden Camon 18p için olan romları bulup son sürümü indir.
Techno Camon 18P telefona Android 14 nasıl yüklenir?
Orijinal frimware linkini atar mısınız sp flash toolda hiç hata çıktı mı? Evet hata çıktı, hatırlamıyorum hatayı. Link = https://www.mediafire.com/file/mtolqckwjzxffty/CH7N_Camon_18P.rar/file Rar şifresi = TcPwww.technopat.net
Burada konuda bahsedildiğini gibi driverları kur, sp flash tool indir.
Ayrıca sakin ol. Mtk işlemcili cihazı çöp etmek çok zordur. Ben en kötü duruma 2 kere düştüm yine de kurtarabildim.
Şuan işteyim çalışıyorum. Hata kodu ne?Sürekli hata alıyorum Sp tool da skype üzerinden ekran paylaşımlı destek olabilme ihtimaliniz var mıydı acaba, telefon sürekli reset atar vaziyette kaldı, dediğim gibi fastboota girebiliyorum.
Anlık olarak fastboota giremiyorum telefon şuanda sadece logo gösteriyor ve sürekli yeniden başlıyor, var mı çözümü yoksa artık çok mu geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.