Tecno Camon 18p Root nasıl atılır?

Hocam sizi yormak istemiyorum ama bootloader kilidini nasıl açacağımı ufak yazarsanız çok sevinirim :( geliştirici seçeneklerden oem açık
Bu işlem cihazı sıfırlar. Her ihtimale karşı cihazın imei numarasını bir yere kayıt edin.
Adb yani platform tools dosyalarını düzgün şekilde indirin. Daha sonra videodaki adımları yapın. Magisk kısımlarını ve boot.img kısımlarını atlayın.

İlk iki komut bootloader kilidini açacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işlem cihazı sıfırlar. Her ihtimale karşı cihazın imei numarasını bir yere kayıt edin.
Adb yani platform tools dosyalarını düzgün şekilde indirin. Daha sonra videodaki adımları yapın. Magisk kısımlarını ve boot.img kısımlarını atlayın.

İlk iki komut bootloader kilidini açacaktır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bootloader açık hocam, kendi stock rom yüklü bilgisayarda şimdi hangi işlem var acaba.

Bootloader açık hocam, kendi stock rom yüklü bilgisayarda şimdi hangi işlem var acaba.
Ya cihazda yüklü olan romun aynısını internetde bulup yükleyeceksin ya da internetden indirdiğin romu telefona flashlayacaksın.

Cihaz ayarlarından romun build versiyonunu öğren ve internetde ara.
Rom için Needrom sitesini kullanabilirsin.

Hocam acil yardım yanlışlıkla cihazı rootlayayım derken sürekli logonun gelip reset atmasına neden oldum, izlediğim videonun aynısı yapıyordum, fastboot ekranına girebiliyorum cihazı kurtarabilir miyiz? ////

Hocam acil yardım yanlışlıkla cihazı rootlayayım derken sürekli logonun gelip reset atmasına neden oldum, izlediğim videonun aynısı yapıyordum, fastboot ekranına girebiliyorum cihazı kurtarabilir miyiz? ////

Muhtemelen başka cihazın boot dosyasını telefona flashladın.

Needrom sitesinden Camon 18p için olan romları bulup son sürümü indir.

Burada konuda bahsedildiğini gibi driverları kur, sp flash tool indir.

Ayrıca sakin ol. Mtk işlemcili cihazı çöp etmek çok zordur. Ben en kötü duruma 2 kere düştüm yine de kurtarabildim.

Muhtemelen başka cihazın boot dosyasını telefona flashladın.

Needrom sitesinden Camon 18p için olan romları bulup son sürümü indir.

Burada konuda bahsedildiğini gibi driverları kur, sp flash tool indir.

Ayrıca sakin ol. Mtk işlemcili cihazı çöp etmek çok zordur. Ben en kötü duruma 2 kere düştüm yine de kurtarabildim.
Sürekli hata alıyorum Sp tool da skype üzerinden ekran paylaşımlı destek olabilme ihtimaliniz var mıydı acaba, telefon sürekli reset atar vaziyette kaldı, dediğim gibi fastboota girebiliyorum.

Anlık olarak fastboota giremiyorum telefon şuanda sadece logo gösteriyor ve sürekli yeniden başlıyor, var mı çözümü yoksa artık çok mu geç.

Son düzenleme:
Sürekli hata alıyorum Sp tool da skype üzerinden ekran paylaşımlı destek olabilme ihtimaliniz var mıydı acaba, telefon sürekli reset atar vaziyette kaldı, dediğim gibi fastboota girebiliyorum.

Anlık olarak fastboota giremiyorum telefon şuanda sadece logo gösteriyor ve sürekli yeniden başlıyor, var mı çözümü yoksa artık çok mu geç.
Şuan işteyim çalışıyorum. Hata kodu ne?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı