Best of the spaydi
Hectopat
siz hangi custom rom kullanıyorsunuz hocamÖn kamera gcam desteklemiyor.
Ben video ve manzara vs için gcam gerisi için orijinal kamera uygulamasını kullanıyorum.
siz hangi custom rom kullanıyorsunuz hocamÖn kamera gcam desteklemiyor.
Ben video ve manzara vs için gcam gerisi için orijinal kamera uygulamasını kullanıyorum.
Pixel experience android 13.siz hangi custom rom kullanıyorsunuz hocam
Pixel experience android 13.
Bir kaç tane denedim hatta 8 adet rom denedim telefon açıldı ancak internet bağlantısı olmuyordu, örnek wifi bağlandım ama interneti görmüyordu, sizde hiç oldu mu bu durum.
adb shell settings put global restricted_networking_mode 0
adb shell settings put global restricted_networking_mode 0
Telefonu PC'ye bağlayıp bu kodu girin.
Rom attıktan sonra açık şekilde.Telefona r
ROM attıktan sonra açık halde mi yazıyoruz bu kodu yoksa fastbood modunda mı?
Tek sorun tek olan ımg dosyalarını cmd üzerinden flashlamak kolay ama bu şekilde olan dosyaları nasıl flashlayacağımı bilmiyorum kodlar nedir hocamRom attıktan sonra açık şekilde.
Bunlar ne? Gsi rom flashlamak için vbmeta ve gsi rom img dosyayı yeterli.Tek sorun tek olan ımg dosyalarını cmd üzerinden flashlamak kolay ama bu şekilde olan dosyaları nasıl flashlayacağımı bilmiyorum kodlar nedir hocam
Custom rom sadece ımg doasyası ile vbmeta dosyası olmadan atılabilir değil mi?Bunlar ne? Gsi rom flashlamak için vbmeta ve gsi rom img dosyayı yeterli.
Custom rom ile gsi rom arasında fark var. Tecno gsi rom destekliyor. Gsi rom için vbmeta.img ve gsi_rom.img dosyaları yeterli.Custom rom sadece ımg doasyası ile vbmeta dosyası olmadan atılabilir değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.