Tecno Camon 20 CK6n alınır mı?

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
Tecno Camon 20 CK6'nı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve avantajları ile dezavantajlarını anlatacağım.

Avantajlar:
  • Kasma ve donma yok.
  • Kamerası çok iyi.
  • PUBG'de 45FPS sabit alıyorum, MLBB'de de aynı şekilde.
  • Şarjı çok iyi; 1 günü rahat çıkarıyor ve her dakikada %1 şarj oluyor.
Dezavantajlar:
  • Çok ısınıyor.
  • 60Hz ekran hızı var, bu da kronik bir sıkıntı olabilir. Ancak bu sorun birçok cihazda, hatta iPhone'da bile mevcut.
  • Tecno Camon 20, gerçekten verdiğiniz parayı hak eden bir telefon. Sadece yeni bir marka olduğu için ön yargılı yaklaşıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tecno Camon 20 CK6'nı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve avantajları ile dezavantajlarını anlatacağım.

Avantajlar:
  • Kasma ve donma yok.
  • Kamerası çok iyi.
  • PUBG'de 45FPS sabit alıyorum, MLBB'de de aynı şekilde.
  • Şarjı çok iyi; 1 günü rahat çıkarıyor ve her dakikada %1 şarj oluyor.
Dezavantajlar:
  • Çok ısınıyor.
  • 60Hz ekran hızı var, bu da kronik bir sıkıntı olabilir. Ancak bu sorun birçok cihazda, hatta iPhone'da bile mevcut.
  • Tecno Camon 20, gerçekten verdiğiniz parayı hak eden bir telefon. Sadece yeni bir marka olduğu için ön yargılı yaklaşıyorlar.
Güncelleme desteği nasıl?

Bende de Tecno spark pro 10 var, çok fena değil 3 ay oldu alalı. Isınma sorunu var ve nadiren sebepsizce yavaşlıyor ama iyi, 90hz veriyor

PUBG'de 45 veren cihaz MLBB de daha yüksek vermeli. MLBB'de 45 veren cihaz da PUBG'de veremez o FPS'yi.

Hocam dogrudur 50 FPS alıyorum.

Bende de Tecno Spark Pro 10 var, çok fena değil 3 ay oldu alalı. Isınma sorunu var ve nadiren sebepsizce yavaşlıyor ama iyi, 90Hz veriyor.

Güncelleme alıyorsa düzelir hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı