Isınması normal değil mi? Ve %40 ısı ne? Neyin %40'ı?
Muhtemelen anlık kullanılan miktar.
Isı zannetmiş sanırım arkadaş.
Isınması normal değil mi? Ve %40 ısı ne? Neyin %40'ı?
Bencede. Çünkü bu sıcaklarda 40 42°C çok iyiMuhtemelen anlık kullanılan miktar.
Telefonunuza cihaz bilgisi veren herhangi bir uygulama indirip ona göre bize CPU GPU sıcaklığını oradaki yazan bilgilere göre vermeniz gerekiyor. Buradan anlayamayız.
Muhtemelen anlık kullanılan miktar.
42 derece yazmıyor ki, 32°C yazıyor. Gayet iyi bir değer sorun yokCPU %40 güsterüyudu.
Hocam atım bakarsınız.
Hocam resim atım bakarsanız sevinirim CPU %42 derece yazıyordu.
42 derece yazmıyor ki, 32°c yazıyor. Gayet iyi bir değer sorun yok.
Tamam da kaç °C ısınıyor? 40~55°C arası uygun değerler zatenHocam aksan asmıstım konuyu. Şu an zaten normal ama Mobil Legends, Bombsquad oynarken ısınıyor.
Tamam da kaç °c ısınıyor? 40~55°c arası uygun değerler zaten.
Hocam şimdi şöyle söyleyeyim havalar zaten biliyorsunuz bari sıcak ayrıyeten bu donanımsal olarak bir sorun eğer sorun var ise tabii ki ama zaten işlemciden çok büyük bir şey beklememek lazım O yüzden ısınma gayet normaldir eğer fazla ısınıyorsa ne diyeyim ki ben bu telefonun donanımsal olarak bir sorunu telefonu zaten çok fazla i iyi değil iyi bir telefon markası değil.Hocam YouTube biraz Instagram'da gezerken %38 %39 oldu. Oyuna girmedim bile.
Hocam şimdi şöyle söyleyeyim havalar zaten biliyorsunuz bari sıcak ayrıyeten bu donanımsal olarak bir sorun eğer sorun var ise tabii ki ama zaten işlemciden çok büyük bir şey beklememek lazım o yüzden ısınma gayet normaldir eğer fazla ısınıyorsa ne diyeyim ki ben bu telefonun donanımsal olarak bir sorunu telefonu zaten çok fazla i iyi değil iyi bir telefon markası değil.
Hocam peki Tecno Camon 20 yerine ne alabilirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.