Tecno Camon 30 alınır mı?

myavuuzd

Hectopat
Daha fazla  

Linkte belirttiğim Tecno Camon 30 - 12 GB RAM'li cihaz sizce alınır mı?
Çoğunlukla sosyal medyada vakit öldürüyorum youtube/instagram vs film video izliyorum.
Kamerası iyi iş görür mü?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum veyahut başka önerisi olan arkadaşlardan önerinizi bekliyorum.
Bütçe maksimum 20k civarı Vatan Computer'dan taksit muhabbetiyle alacağım teşekkürler.

Linkte belirttiğim Tecno Camon 30 - 12 GB RAM'li cihaz sizce alınır mı?
Çoğunlukla sosyal medyada vakit öldürüyorum youtube/instagram vs film video izliyorum.
Kamerası iyi iş görür mü?
Bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı bekliyorum veyahut başka önerisi olan arkadaşlardan önerinizi bekliyorum.
Bütçe maksimum 20k civarı Vatan Computer'dan taksit muhabbetiyle alacağım teşekkürler.
Sizin yerinizde olsam bunu almazdım. Kamerasını bilmiyorum ama işlemcisi fiyatına göre zayıf. 20 bin altı fiyat bandında kamera olarak en iyi telefon S22'dir şahsen. Fakat tek sorunu batarya. Onun dışında A55 önerebilirim fakat kamerasını çokta iyi değil.

Galaxy S serisi önerim ikinci el yurtdışı bile olsa alınır sağlam cihazlar ben 12 yıldır bu seriyi kullanıyorum şuan S24 sahibiyim bütçene göre S22 S23 öneririm pek farkları yok

Tecno camon 20 Pro kullanıcısı olarak zamanında uygun fiyata aldığım bir telefon. Fakat tecno camon 30 değerini haketmiyor. Tecno camon 20 Pro gayet fiyatını hakediyor.

Onun yerine Samsung Galaxy S serisine bakmak daha mantıklı.

Tecno camon 20 Pro ile tecno camon 30 arasında çok bir farklılık yok. Fiyat farkına değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı