Tecno Camon 30 CL6 ekranda yazılar çıkıyor

Kerem161612

Centipat
Daha fazla  
Merhaba değerli Technopat kullanıcıları, bende Tecno Camon 30 CL6 model bir telefon var ve ben root attım, sonra rootu kaldırdım, Fastboot tool ile bootloaderı da kapattım, sonra ekranda red state device cannot boot enter repair mode diye bir yazı çıktı ve telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor, telefon hiçbir şekilde açılmıyor, çözümü nedir sizce?

@Recoo hocam siz bakabilir misiniz? Anlıyorsunuz galiba bu işlerden.

Dosya Ekleri

• 20250419_223137.jpg
    20250419_223137.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba değerli Technopat kullanıcıları, bende Tecno Camon 30 CL6 model bir telefon var ve ben root attım, sonra rootu kaldırdım, Fastboot tool ile bootloaderı da kapattım, sonra ekranda red state device cannot boot enter repair mode diye bir yazı çıktı ve telefon sürekli kendini yeniden başlatıyor, telefon hiçbir şekilde açılmıyor, çözümü nedir sizce?

Power tuşuna basınca ilerliyor mu? Olmuyorsa stock ROM atılması gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

@Recoo hocam siz bakabilir misiniz? Anlıyorsunuz galiba bu işlerden.
Sp flash tool ile temiz orijinal yazılım flashlaman lazım. Flash için download only değil, format all+ download seçmen iyi olur. Bunu normal flash toollar ile yapmaman lazım çünkü bootloader kilitlenir ve işlem hata verir.

Bu kanala yüklemiştim flash toolu buradan indir.

SP Flash Tool ile temiz orijinal yazılım flashlaman lazım. Flash için download only değil, format all+ download seçmen iyi olur. Bunu normal flash toollar ile yapmaman lazım çünkü bootloader kilitlenir ve işlem hata verir.

Bu kanala yüklemiştim flash toolu buradan indir.

Hocam bootlader kapalı ama sıkıntı olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı