Merhaba bende Tecno Camon 30 Premier 5G modeli var şu an Android 14, Pro modeline 15 geldiğini duydum Premier modeline de gelmesi lazım değil mi?
Gelirse tahminen ne zaman gelir?
Merhaba. Gsmarena ikisinin de 2 büyük Android güncellemesi alacağını söylüyor. Ne zaman gelir bilmem ama gelir bence.
Şikayetvar'da yazdım, bu nasıl bir şey nasıl bir durum diye. Pro'ya Android 15 geldi 30 Premier modeline gelmedi, amiral gemisinde Android 15 yok dedim, bir bayan aradı bir şeyler anlatti ancak, durumdan konudan tamamen uzak anladığım kadarıyla sadece telefon satmaya odaklilar, donanım yazılım bilgisi bence hiç yoktu, söyledim yazılım güncellemesi olayını çözmeni lazım diye, donanım olarak çok güzel cihazlr ama yazılım tarafı çok kötü dedim, dedimde ne olacak ki zaten desem. Global'de bitiyor bütün iş Türkiye yapilanmasi ne yapsın. Sacmalik ya resmen düzeltirler bu işi ancak 3-4 yıl sürer. Beklemekten başka çare yok.
Haklısınız hocam benim bildiğim ilk en yüksek modeline gelir sonra diğer modellere yavaş yavaş gelir. Modellerin arasında güncelleme süresi farkı bu kadar fazla olan bir marka görmedim. Neyse bekleyeceğiz. Bir de Türkiye de satışı olmadığı için Türk görevlilerinin pek bilgisi yok global Tecno gorevlilerine ulaşmamiz daha sağlıklı olur.
Şikayetvar'da yazdım, bu nasıl bir şey nasıl bir durum diye. Pro'ya Android 15 geldi 30 Premier modeline gelmedi, amiral gemisinde Android 15 yok dedim, bir bayan aradı bir şeyler anlatti ancak, durumdan konudan tamamen uzak anladığım kadarıyla sadece telefon satmaya odaklilar, donanım yazılım bilgisi bence hiç yoktu, söyledim yazılım güncellemesi olayını çözmeni lazım diye, donanım olarak çok güzel cihazlr ama yazılım tarafı çok kötü dedim, dedimde ne olacak ki zaten desem. Global'de bitiyor bütün iş Türkiye yapilanmasi ne yapsın. Sacmalik ya resmen düzeltirler bu işi ancak 3-4 yıl sürer. Beklemekten başka çare yok.
Hâlâ gelmedi dostum, bunlar kadar rezalet firma olamaz ya.Haklısınız hocam benim bildiğim ilk en yüksek modeline gelir sonra diğer modellere yavaş yavaş gelir. Modellerin arasında güncelleme süresi farkı bu kadar fazla olan bir marka görmedim. Neyse bekleyeceğiz. Bir de Türkiye de satışı olmadığı için Türk görevlilerinin pek bilgisi yok global Tecno gorevlilerine ulaşmamiz daha sağlıklı olur.
Tecno 30'a falan gelmezse anlarım serinin ilk modeli en alt modeli fakat Premier modeline gelmemesi çok şaşırtıcı.
Dostum geldi mi sana bayağı bir modele gelmiş Phantom vb. Premiere hala gelmedi.
Hâlâ gelmedi dostum, bunlar kadar rezalet firma olamaz ya.
https://android.googleapis.com/packages/ota-api/package/d02d386f2d9c132786268b7c84c4377381e2b562.zip
Arkadaşlar, Android 15 Update dosyası burada var. Ben indirip kurdum, Ota'dan gelecek Update'in ben. İndirip dosyayı telefonun ana dizinine atın, güncellemeyi açın, oradan dosyayı seçip yükleyin. Android 15 ile telefon bayağı iyi olmuş. Ters şarj özelliği de gelmiş, telefonun ısınma sorunu gitmiş, batarya performansı daha iyi.
Bu işlemi yapacak olanlar risk size aittir, olacak herhangi bir durumda mesuliyet kabul etmem.
![]()
Üstteki link yanlış, buradan Telegram grubundan dosyayı bulup indirin arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.