Tecno Camon 20 nasıl Android 13 sürümüne getirilir?

Üst kısımda anlattım.
Ayrıca G85 işlemcili cihaza Android 14 gelmiş benim 18p G96 işlemcili cihaza yeni Android 12 geldi.
Bu firmalar ne yapıyor belli değil.

18p bayağı eskidi o yüzdendir.

Üst kısımda anlattım.
Ayrıca G85 işlemcili cihaza Android 14 gelmiş benim 18p G96 işlemcili cihaza yeni Android 12 geldi.

Bu arada benimki camon 20 Pro yani G99'lu versiyonu onda bile cok kotu oldu guncelleme cok kasiyor yani gelirse bile sakın yükleme.

18p bayağı eskidi o yüzdendir.

Bu arada benimki camon 20 Pro yani G99'lu versiyonu onda bile cok kotu oldu guncelleme cok kasiyor yani gelirse bile sakın yükleme.
Çıkış tarihi evet biraz eski ama yeni çıkanlara göre her anlamda iyi :D
Zaten ben stock yani orijinal yazılımı kullanmıyorum. Custom rom (gsi) kullanıyorum, size de tavsiye ederim.

Çıkış tarihi evet biraz eski ama yeni çıkanlara göre her anlamda iyi :D
Zaten ben stock yani orijinal yazılımı kullanmıyorum. Custom ROM (GSI) kullanıyorum, size de tavsiye ederim.

Peki seninki yurtiçi mi? Beninki yurt dışı IMEI kayıtlı olduğu için pek yanaşamıyorum ROM işlerine.

Peki seninki yurtiçi mi? Beninki yurt dışı IMEI kayıtlı olduğu için pek yanaşamıyorum ROM işlerine.
Yurtiçi.
Rom atınca imei gitmez ama rom atarken cihazı bozarsan orijinal yazılımı flashlaman gerekiyor.
Bunu yapınca da imei silinir (başıma geldi). Bu yüzden imei numaranı bir yere kaydet, gerektiğinde cihaza atarsın (imei atmak mtk cihazlarda basit).

Anlamaman normal zaten. Yapman gereken dediklerimi araştırman. Mesela Firmware ne? IMEI ne? Bootloader ne işe yarar?
Araştırmayı öğrenmeniz lazım.

Update direkt sistem yazılımı olarak gelir.
User data silmek güncellemeyi yani sistemi silmez.

Cihazın Firmware dosyasını bulup flashlamaniz lazım.
İlk defa yapacaksınız sanırım, muhtemelen cihazını bozacaksiniz. Bu işler böyle 😄 ama bozulursa kurtarması basit.
Bir de Firmware flashlamak cihazın garantisini falan sonlandırır.

Hocam PC ile aranız nasıl.

Hocam weplay hil gibi programlar oflinede hile yapmamaıza yarıyor peki Online icin büyle uyguluma var mı?
Offline ile online oyunun kodlaması çok farklı. Örneğin offline oyunlarda para gibi şeyler local olarak tutulur ama online oyunlarda vdsde yani oyun sunucularında tutulur.
Ayrıca bunun için ayrı konu açmanız lazım. Buraya böyle bir soru soramazsınız.

Üst kısımda anlattım.
Kankam gece yazıyorum kusura bakma, konu dışı ama senle önceden konuşmuştum burda, bendede aynı cihaz var (18p), şuan v968 derleme no su ile biten sürümde. Android 11 flashlıyacağım fakat download auth hata veriyor, sen kendin kullandığın dosyayı atabilir misin sana zahmet. Yenişehir'de yaşıyorum istersen arkadaş olabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı