Tecno Camon 40 Premier 5G alınır mı?

Bütçe
25.000 yada 30.000

DelphiSly

Decapat
Daha fazla  
Şu an Honor 200 Pro kullanıyorum.
Aklımda Vivo V50 ile Tecno Camon 40 Premier 5G var.
Vivo V30 kullanmıştım. Çok ısınıyordu telefon.
Kamerası eh işteydi. Tek kolaylığı çok rahat fotoğraf çekiyordu. :) benim için önemli olan selfie. Video çekerken 4K 60 FPS fena olmazdı. Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.

Şu an Honor 200 Pro kullanıyorum.
Aklımda Vivo V50 ile Tecno Camon 40 Premier 5G var.
Vivo V30 kullanmıştım. Çok ısınıyordu telefon.
Kamerası eh işteydi. Tek kolaylığı çok rahat fotoğraf çekiyordu. :) benim için önemli olan selfie. Video çekerken 4K 60 FPS fena olmazdı. Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.

Hocam bu bütçede Honor 200 Pro kalitesinde kamerası olan başka bir cihaz yok. İlla ön kamera 4K 60FPS olsun derseniz S24 FE bakın ama üstte dediğim gibi.

tecno camon 40 premier yabancı site incelemelerini izledim, bendeki S24 u satıp geçersem şaşırmayın dedim arkadaşlarıma :)) premier modeli gayet iyi fotolar çekiyor, AI ozellikleri de çok iyi. işlemecisi de benim gibi oyun oynamayan cihazı zorlmayan kişiler için ideal. üstüne 100x zoom olması da cabası. flashsnap hızlı çekim butonu çok kullanışlı. biraz daha inceleme izleyecem bakalım sonra karar verecem.

Honor 400 Pro da çok iyi cihaz, alınır ama 50 x zoomda aşırı AI özellikler devreye giriyor. cismi tahmin edip öyle iyileştiriyor bu da ne kadar gercek fotograf demek olur o da ayrı konu !? Honor 400 pro ve tecno camon 40 premier karşılaştımalarını izleyecem. bakalım nasıl sonuçlar veriyor. Honor un 6000 TL daha pahalı olduğunu da unutmamak gerekiyor.

Son düzenleme:
Hocam işlemcisi kötü tecno camon 30 pro alın rahat edin bütçe arttırmak mümkümse 14 t bakın derim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı